Virusul Prostiei - PNL Teleorman a luat "boala pe diaspora" de la PSD.

11 Martie 2022 | 1255 vizualizări | 2 comentarii
Maria Stoian
Maria Stoian

Maria Stoian nu a pastrat distanta fata de pesedisti, nu s-a spalat pe maini si a luat "boala pe diaspora". De purtatul mastii ce sa mai vorbim. Deocamdata are tuse si o doare in gat, problema e sa nu se agraveze. 

Citeste si - ULTIMA ORĂ: CEI CARE AU CUMPĂRAT CARBURANȚI IEFTINI TREBUIE SĂ GOLEASCĂ REZERVOARELE CÂT MAI REPEDE PENTRU VOR VENI ȘI ALTE SCUMPIRI

Maria Stoian, deputat PNL Teleorman - "Pentru cei care au avut curajul să se expună, într-o perioadă în care foarte mulți au ales să plece din țară, am votat astăzi inițiativa legislativă, care are ca obiect "stabilirea cadrului legal pentru ca personalul ce a ocupat, în perioada de alertă, posturi pe perioadă determinată, să le poată ocupa în perioada de valabilitate a contractelor individuale de muncă, prin examen, pe perioadă nedeterminată".

Postarea integrala, pagina Facebook Maria Stoian

Persoanele angajate în perioada stării de alertă pot rămâne în funcții, dacă promovează examenul.

Este binecunoscut faptul că, în perioada stării de urgență și a stării de alertă, multe persoane au fost angajate, pentru o perioadă determinată, în posturi publice, atunci când funcționarii, cadrele medicale și alte structuri ale statului nu reușeau să facă față valului de măsuri impuse de pandemia generată de Coronavirus.
Pentru cei care au avut curajul să se expună, într-o perioadă în care foarte mulți au ales să plece din țară, am votat astăzi inițiativa legislativă, care are ca obiect "stabilirea cadrului legal pentru ca personalul ce a ocupat, în perioada de alertă, posturi pe perioadă determinată, să le poată ocupa în perioada de valabilitate a contractelor individuale de muncă, prin examen, pe perioadă nedeterminată".
Nu putem ignora munca acestor oameni, într-o perioadă atât de grea, motiv pentru care legislativul a decis să le ofere posibilitatea de a rămâne în funcții, dacă vor promova examenul, având în vedere și experiența acumulată în cei doi ani de pandemie.
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ioana D Arc pe 12 Martie 2022, 12:46
#2
Păi,ce vedem aici?
O imagine împreună niște decizii ale unei Veorica Dăncilă de PNL.Fetele astea,atunci când s-au înscris într-un partid politic,au avut impresia că fac parte dintr-o asociație a gospodinelor din Teleorman,fără să înțeleagă nimic din ceea ce spun și fac.În schimb,noi,remarcăm zilnic cum prostia și ticăloșia se dezvoltă și se întind mai rău decât ciuma anilor 1800(Ciuma lui Caragea).
Geta pe 11 Martie 2022, 07:51
#1
ASTA E SINGURA SOLUȚIE
Examene corecte și rapide începând cu postul de manager al spitalului și până la ultima infirmieră.Iar astfel de conc*rsuri trebuie inițiate în toate instituțiile,și pentru orice post.În acest fel se va da ocazia orcărei persoane să ocupe un post scos la conc*rs,numai pe baza cunoștințelor și în urma unui examen desfășurat corect.Asta dacă dorim ca lucrurile să meargă într-o direcție corectă,legală și conform așteptărilor noastre.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.