Turnu Magurele, pe centru - Foarte frumos - tinerii ofera flori doamnelor de varsta a treia

6 Martie 2022, 14:37 | 1.594 | 4
Car Universal
Turnu Magurele.

Numai la Turnu Magurele se intampla asemenea lucruri frumoase. O fotografie deosebita.

Doamnele de varsta a treia privesc la tinerii ce defileaza, prin fata dumnealor, pe centru. Din cate se poate observa, exista o chimie. Clic pe foto

4 comentarii Comentează

 • #4
  Pirelli pe 6 Martie 2022, 18:50
  Uite că am avut dreptate, nu v-am făcut fabrică.
  Iată de ce: ardeți cauciuc*rile, poluați mediul murdăriți tot. Perpetuați traditiile strămoșești, creștine, dar nu știți decât așa, ca niște papuași.
 • #3
  Daniela pe 6 Martie 2022, 17:05
  Pentru pompieri și poliție
  Astăzi e lăsat de sec. Tradiția spune ca trebuie sa ardem vreasc*ri de crengi pentru a alunga spiritele rele si iarna geroasă. Adică niste foc*ri simbolice,mici,in jurul cărora se așează oamenii la o gogoasa sau un pahar de vin. Omenește!
  Rog pe toți pompierii din tura de serviciu si pe polițiști ,ca dacă le pasă de noi,să patruleze prin oraș si prin imprejurimi,iar acolo unde vede foc*ri cu cauciuc*ri,sa le interzică. Cu vorbă bună. Haideți va rog să nu ne batem joc de mediul înconjurător. Fac apel la voi,că stiu ca sunteți oameni cu suflet. Garda de mediu nu există, ea e pentru reglări politice și spagi. Asta e alta poveste....
  Vă mulțumesc mult!
 • #2
  Gheo pe 6 Martie 2022, 15:56
  Pt.cei din conducerea Primăriei Tr.Mag.
  Astăzi este lăsata secului mergeți pe fiecare stradă și dați câte o bere la fiecare foc întâlnit pt.a vă vota mereu.Pompieri sunt in așteptare (repaus)...SUCESURI.!!...???
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.