Teleormanul este pe ultimul loc la atragerea de fonduri europene. Suntem condusi de prostii clasei politice

6 Martie 2022, 12:30 | 735 | 2
Fonduri
Car Universal

De ce?! Pentru ca fondurile europene sunt greu de furat. In ultimii 15 ani, în Teleorman au fost semnate numai 78 contracte, în valoare de 685.508.779 lei. 

2 comentarii Comentează

 • #2
  Gogu pe 6 Martie 2022, 17:31
  Pt.cetateni din Turnu Măgurele
  Parcul e refăcut din banii Europeni din care au răsărit 2-3 vilisoare pt.cei nevoiasi !!! ???
 • #1
  Ali Baba înconjurat de muuulți hoți pe 6 Martie 2022, 13:12
  RĂMÂNEM LA GĂINĂRIILE NOASTRE
  Fonduri europene greu de furat?!?Păi,de-asta i-a fost greu lui Dragnea să fure zeci de milioane de euro?Pentru a accesa fonduri europene,adică bani de la UE,într-un mod corect și transparent,îți trebuie și o pregătire solidă,viziune,eficiență și metode inovatoare și moderne,prin proiecte solide și viabile.Cine să facă toate astea,oamenii de partid angajați ca simplii argați?Lăsați,noi rămânem la furatul clasic,românesc.Adică a propriei căciuli.Dăm lucrări și facem achiziții doar celor ce dau parandărătul mai gras către noi,nu,domnilor primari?Nu-i așa,tovarășilor Dragnea,Mohanu,Cuclea și întreaga gașcă națională și locală!Urâm trădarea și hoția,dar îi iubim pe hoți și trădători.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.