Zelenski a jucat într-un Las Fierbinți ucrainean și a ajuns președinte în fruntea unui partid asemănător USR

06 Martie 2022, 05:51 | 1392 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Zelenski

Noi tot cu PSD si PNL, dar nici liderii USR nu se ridică la nivelul lui Zelenski. 

Volodimir Zelenski, un adevărat superstar media! Președintele a fost vedeta serialului devenit realitate, din 2019, în Ucraina!

Volodimir Zelenski este un adevărat star media în Ucraina, calitățile sale de actor, cântăreț, dansator, scenarist și producător transformându-l într-o adevărată vedetă înainte de a deveni președinte.
Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Vasile pe 06 Martie 2022, 19:10
#3
Primrul=Celentano
Cine nu este de acord cu asemanarea sa nu il mai voteze decit presedinte de scara de bloc.
Apolitic pe 06 Martie 2022, 10:40
#2
Șiii,...dezastrul continuă și la ei,dar și la noi
În aceste momente dificile pentru toți,nici glumele nu-și mai au locul.Nu mai avem despre ce scrie în această zonă,nu mai sunt subiecte?Care sunt asemănările dintre USR și partidul președintelui din Ucraina?Noi suntem latini,ei slavi.Noi suntem în Uniunea Europeană și NATO,ei nu.Nici măcar vremea nu este asemănătoare cu cea din Ucraina.Și dacă la noi au apărut partide noi,cu politicieni mai tineri,ce s-a schimbat?Câți politicieni români se ridică la nivelul unui cetățean adevărat,onest,naționalist,empatic și iubitor față de propriu său popor.De pregătire ce să să mai spunem?Am avut și avem și noi actori politicieni,profesori,avocați,medici,sec*riști și turnători,milițieni și militari,ospătari,dansatoare și din multe alte categorii sociale,dar dezamăgirea este parcă și mai mare față de clasa politică.Și-atunci nu ne rămâne decât să facem haz de necaz,dar nu învățăm nimic din toți acești mulți ani care au trecut parcă degeaba peste noi.Hai,la mai multă minte și seriozitate!
Firicel pe 06 Martie 2022, 06:33
#1
Vue Masile
Celentano președinte, Aspirina la ministerul familiei, Ardiles la ministerul de interne.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.