Victor Dragusin ,,il bate'' pe Dragnea la capitolul ziariste!

2 Martie 2022, 18:21 | 1.466 | 3
Car Universal
Ziariste

Dragusin ,,il bate,, pe Dragnea la capitolul ziariste! Asta si-a angajat tiitoarea la 2 firme ale Primariei Alexandria, pe care o conduce!

Tiitoarea lui Volodia Dragusin de 4 ori femeie! E ziarista! E societatea civila! E femeie de serviciu si spala scarile blocurilor! E cititoare de apometre! Asa ca merita si gura ei, sa se mufeze la banul public si sa suga!

Amaritul ala de Dragnea a angajat 2 ziariste, sa se joace cu copii la DGASPC si cu el la PSD! Balsoi Gospodin Dragusin va sponsoriza din bani publici Antena 3 Alexandria, adica 8-9 ziariste, dornice de placeri carnale ,,rosii'' , ca ele la fata, dar si ca partidul! Clic pe fotografie.
https://www.facebook.com/BulumacGabriel/posts/382237367236999

3 comentarii Comentează

 • #3
  Gogu pe 3 Martie 2022, 23:17
  Pt.redactie
  Să comentați despre orașul nostru nu de Alexandria s-au angajați fictivi la partide politice
 • #2
  Lqeif jț pe 3 Martie 2022, 20:51
  Slugile isi copiaza vatafii
  Nu e tarziu să treaca si el pe la facultatea din Rahova.Si cred ca e foarte aproape de o condamnare.Timpul ne va da dreptate.Ca doar prietenii are destui.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.