Laboratoarele PSD Teleorman - Superman Finu exista! Superb!!!

01 Martie 2022, 22:40 | 1582 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Superman Finu

Superman Finu exista! Superb!!!

Superman de Teleorman lucreaza ziua la Primaria Alexandria si noaptea la o firma a Primariei Alexandria! Dupa cum se spune, Femeia Fantastica lucra ziua ca contabila si noaptea facea cultura la caminul judetean!

Daca acesti super-eroi ar forma un cuplu, mama ce Superkid ar iesi! Iar despre super-ziaristele, care ingrijeau copii ziua si lucrau la partid noaptea avem o super-parere!

Asteptam un DNA normal sa actioneze, neaparat super!Super-cuplurile Dragusin-Gadea si Dragnea-Codrin sa fie nasi de cununie, caci ei au aranjat superbele sinecuri! Clic pe fotografie. 
 Sursa: https://www.facebook.com/BulumacGabriel/posts/381046364022766

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Lilian pe 04 Martie 2022, 11:12
#5
Pt lili
Ești prima pesedista care recunoaște că furați! Bravo! Daca îl recunoști și pe Dragnea, ești cea mai c*r-a-joasa!
Lili pe 03 Martie 2022, 13:26
#4
Informatie
Eu am oare o intrebare

De unde au informația legată de salariu și timpul lucrat

Oare domnul Bulumac nu se folosește de informații confidențiale?

De date cu caracter personal?

Oare aceste informații le obține ocolind legea, prin oameni de calitate îndoielnică?

Este adevărat ceea ce se demonstrează in articol, dar sa ne punem întrebarea și cum le obține și pentru ce

Oare nu hoțul striga hoțul?

Și dl Bulumac oare nu face același lucru? Postează in timpul serviciului ca director la Loteria Naționala, aceste articole

Și oare cățelușul lui cel bețivan, nu face același lucru in timpul programului ca funcționar public?

Intreb pentru un prieten!’nn
Iancu al lui Avram pe 02 Martie 2022, 11:02
#3
Niște hiene corcite cu șobolanii roșii
În fapt,niște trepăduși,intrați în politică săraci și slugoi.Așa zisele laboratoare nu sunt decât niște birouri și alte ascunzători de șobolani de la stat,care pun la cale tot felul de metode de spoliere a banului public,cu ajutorul unor personaje nepregătite și abjecte din jurul conducerilor unor partide,cu precădere a celor din PSD.Inițiatorul acestei mafii distrugătoare de țară și neam,PDSR,devenită ulterior PSD,prin toate acțiunile făcute de la începuturile anilor 90 și până azi,regăsim astăzi în rezultatele și realitatea din viața și societatea românească.Majoritatea clasei politice este pop**ată de tot felul de personaje care nu au reușit în viață decât întrând în politica unui partid,lingând și stând în genunchi în fața unor șefi incapabili,lacomi,ticăloși și bolnavi de putere.Întrebarea este:La copiii,la nepoții,la generațiile viitoare,se gândește cineva,faceți ceva pentru ei?Ce lăsați în urmă?În afară de a-i fi mințit,furat și prigonit.Dumnezeu să vă judece după fapte!
Lian și costel pe 02 Martie 2022, 08:31
#2
Tot la fel
Ce se întîmplă in primăria Alexandria,se întîmplă in toate primăriile din Teleorman și in toate instituțiile statului datorită politicului.
Curtea de Conturi a cetatenilor pe 02 Martie 2022, 08:24
#1
Hotie la cele mai inalte niveluri
Toate sumele rezultate din orele pontate fictiv,să fie imediat imputate celor ce au facut ilegalitatile.Si sa se lase si cu ceva demisii,mai ales ca vorbim de bani publici.Prea multa indulgenta fata de acesti infractori.Jaful din banul public trebuie sa se termine odata,dar nu si fara niste luari de masuri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.