Primul cuplu al judetului in care nu conteaza lovelele ci lovul

28 Februarie 2022, 15:52 | 1635 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primul cuplu

V.Dragusin si A. Gadea ,,sint impreuna,,! Afirmatia apartine liderului PNL Eugen Pirvulescu si a trecut neobservata pina acum! Intrucit vine primavara, maine fiind 1 martie, ne intrebam care din cei doi va primi mai multe flori si martisoare?

Este al 2 lea ,,cuplu curcubeu pesedist,,, dupa Dragnea si Codrin, in care nu conteaza lovelele ci lovul! Casa de piatra la Rahova si sa folosesca camera matrimoniala cit mai mult timp! Maestre, da drumul la banda, de la minutul 7, secunda 18, incolo!
https://www.facebook.com/actualitateadeteleorman/videos/255108920148199/

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
mirabela pe 02 Martie 2022, 09:52
#5
Un c*rcubeu inmiresmat
Sa le uram viata lunga și plina de nebunii, deși prevăd ca vor încerca sa sape dupa comoara de la capătul c*rcubeului! P.S. Curcubeul se termina la Rahova!
Grig pe 01 Martie 2022, 06:56
#4
Stire
Parvulescu le transmite la mulți ani la Rahova,pai tu ce făcuși bre? Roagă unu dintre ei să-ți tina un pat cald,ca nea,băgați și matale mana în miere!
Florescu pe 28 Februarie 2022, 22:14
#3
Mândri că sunt niște ticăloși
Aceiași proști,aceeași poveste cu hoți și slugi ale lui Dragnea.Nu știu când ne vom vindeca în a suporta atâtea personaje de tristă amintire.Au intrat în politică rupți în fund,niște săraci amărâți și slugarnici,iar azi se joacă cu milioanele și miliardele din bugete locale.Sunt convins că nu e departe momentul când vor da socoteală la tot ce au furat.Și poate se va găsi cineva cu c*raj care le va confisca tot ce au agonisit ilegal.
Yxz pe 28 Februarie 2022, 21:45
#2
Ciuma rosie
Tov. Eugen dacă tot ai descoperit cum se sifoneaza lovele județului fa ceva concludent. Mergi până la capăt și desfiintati acea creatură de " Centrul pentru managementul apei "!
Ha ha pe 28 Februarie 2022, 16:58
#1
Bine că au recunoscut!
Doi poponauti sovietici!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.