Video Muzica - "Ce frumos e cand vin rusii". Jean Moscopol - "Guvernul Comunist"

26 Februarie 2022, 18:11 | 1871 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Jean Moscopol

Jean Moscopol, artistul căutarea comuniștii n-au reușită să-i închidă gura: „Mi-e dor cumplit de România, dar nu mă mai pot întoarce“
 

Jean Moscopol a fost vocea pe care românii au ascultat-o ​​când le-a fost bine, la petrecerile din interbelic, dar și în cele mai îndeplinite vremuri, când regimul comunist îi sufoca.

A trecut de la romanțe la cuplete anticomuniste, iar pentru asta a plătit prețul. Și-a trăit cea mai mare parte a vieții în exil, măcinat de dorul de țară.

Comuniştii s-au chinuit să-i şteargă amintirea, însă Jean Moscopol a rămas artistul care a marcat o epocă.


Citeste mai mult:  adev.ro/qn2mwc

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
LIVIU OLțEANU, altul... cu 'ț', nu 'T' pe 05 Martie 2022, 21:53
#4
Dlui Olteanu #3 (cel adevărat)
Cam târziu... după 27 de ore răspunzi?! Dar te-ai demascat! : tot mai treci pe la acest "site ne'împuțit"! Te-am provocat, ai căzut în capcană, dar ai dreptate : nu ai un tiz nici o sosie. Doar o mică greșeală de la vechea tastatură, 'T' în loc de 'ț'... sunt Liviu Olțeanu. Te știu din campaniile electorale când lipeai pe stâlpii electrici afișe cu _Iliescu și ai lui (acești ticăloși ai neamului)(mult ai iubit tu trandafirii, 3 fire)(ștampila mea a votat cele două partide românești c*rate, istorice și Rațiu). Mă surprinzi : îți plac Jean Moscopol, Mircea Crișan, Constantin Tănase și alți anticomuniști, care au luptat împotriva partidului tău comunist?!!!
LIVIU OLTEANU.(cel adevarat) pe 04 Martie 2022, 18:06
#3
Nu stiam ca am un tiz.
Nu am scris eu comentariul #2. Nu auzisem nici de Jean Moscopol, dar am citit pe internet si acum stiu. I-am ascultat si cateva melodii. Frumoase.
LIVIU OLTEANU pe 03 Martie 2022, 15:35
#2
Ceva patriotic cu adevărat nu aveți??????
"Ce frumos e când vin rușii" și "Guvernul comunist", SÎNT NIȘTE MIZERII ARUNCATE împotriva ȚĂRII NOASTRE care TOTUȘI... CONSTRUIA o SOCIETATE SOCIALISTĂ SĂNĂTOASĂ prin MEMBRI DE PARTID care MUNCEAM. Nu ca Paraziții SOCIALI ca MIRCEA și alții, (prezenți pe acest site ÎMPUȚIT )
pe 01 Martie 2022, 11:47
#1
Caut cântăreți imitator Jean Moscopol
Pentru a lansa "Sorcova FSN-istă* sau *Steaua Roșie sus răsare*... pe o melodie Moscopol aleasă de cititori. Este un text satirico-politic "închinat" ultimilor 31 de ani... cu 7 strofe (îl voi trimite mai târziu).
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.