Cind parintii isi baga copiii ,,la inaintare,,! Sau cind Dragusin vrea sa-si plateasca datoriile la Felix Turnatoru si la Antene!

22 Februarie 2022, 16:32 | 1190 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragusin

Glorificarea lui Volodea Dragusin pe bani publici era de asteptat, dupa trecerea in umbra a semi-zeului Livache!

El are o relatie privilegiata cu A1, A2, A3 si alte autostrade, cum are Teldrumul cu drumurile judetene teleormanene! Prietenia Dragusin-Gadea I.Raspopitu’ a inceput, cind fiica-sa a fost ,,angajata,, la SC ANTENA TV GROUP SA si a continuat apoi cu diverse reportaje si stiri inventate, dar de bine!

Citeste si: GUVERNANȚII SUNT NIȘTE STRĂINI DE INTERESELE ROMÂNIEI. OMUL STRĂIN LA LOCUL STRĂIN! PATROANA UNUI SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE, NUMITĂ ADMINISTRATOR LA DIVIZIA ENERGETICĂ A CFR SA

Cine statea si le privea se minuna de ,,oaza de lux,, de la Alexandria din Teleorman! Multi au confundat Lixandria cu Alexandria din Egipt, asa ca si-au luat bilete de vacanta acolo! Si bine au facut!

Declaratia de averea a d-rei Dragusin Carmen Andrea spune multe despre Primarul Dragusim! Paradoxal, nu? Dinsa a primit ,,cadou parinti,, un VW Beatle, precum si ,,second-hand,, un Hyundai!

,,Banii bunicilor,, - 25.000 de lei, stau in contul nepoatei din 2008( probabil pensionari de lux, daca la criza precedenta aveau asemenea iconomii)!

Traiasca ANI si fie ca Dna DNA sa fie cu ea!

https://liberinteleorman.ro/dragusin-s-a-speriat-de-dna-si-a-anulat-tunul-de-jumatate-de-milion-de-euro-pentru-propaganda-mediatica/

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Sărăcan sandokan pe 22 Februarie 2022, 18:53
#4
Fără dragusin viața e pustiu!
Încă un mandat cu el și devenim mica rusie!
Hortensia pe 22 Februarie 2022, 17:10
#3
Vai de noi!
Nu mai scapam odata de comunism! Asta baremi e ca riia! cheese
Anatol Ce-hov pe 22 Februarie 2022, 17:04
#2
Imi plac antenele! Dar cind vedeam bulgarii la ele!
Trebuie sa fii spalat pe creier cu sampon, daca te uiti la LATURI TV!
Gospodin Zaet pe 22 Februarie 2022, 16:59
#1
PCR=PSD!
Tovarasul Dragusin are mentalitate sovietica, e omul nou de tip psd, care viseaza la Maica Rusia si plinge cu tovarasul Putin la stiri!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.