De ce Pirelli s-a dus la Slatina si alti investitori nu au fost primiti in judetul nostru? In Teleorman incurca socotelile Mafiei.

22 Februarie 2022, 00:28 | 1704 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Trenuri

Asa se intampla si in cazul trenului: pe ruta Corabia - Caracal circula trei perechi de trenuri, pe Turnu - Rosiori nu circula niciun tren pentru ca incurca Mafia locala (Lavcom concureaza singura si are tarife de limuzina)

O simpla cerere catre CFR Calatori si se introduc trenuri.

Primarul din Turnu Magurele poate sa fie initiatorul alaturi de Prefectura, Consiliul Judetean si primariile localitatilor pe unde trece trenul.

Bineinteles, la fel ca si in cazul Pirelli, Primaria Turnu Magurele va cauta sa prezinte dovezi impotriva introducerii trenului. Despre Pirelli au prezentat o asa-zisa dezmintire in care investitorul italian declara ca nu a dorit sa vina in Teleorman. PSD era la putere, fabrica functiona fara rateuri,  si nu era bine sa-ti cauti nod in papura. 

Iata ce scrie in comunicatul CFR Calatori referitor la ruta Corabia - Caracal

"Astfel, pe această rută din 25 ianuarie pasagerii vor putea beneficia de toate ofertele puse la dispoziție de CFR Călători, iar prețul biletelor este accesibil tuturor (6,80 lei).

Reluarea transportului feroviar de călători vine la solicitarea comunităților locale, potrivit companiei.

Pentru asigurarea mobilității cetățenilor, CFR Călători va opera un număr de 3 perechi de trenuri pe relația Corabia – Caracal și retur, cu deservirea localităților din parcurs, astfel:"

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
P.Ion pe 23 Februarie 2022, 09:37
#5
Pentru unii,căldura a și sosit
Miticăăăă,îți remarcăm lumina din gândire și scris așa cum foarte bine vedem cu toții ce a lăsat Dragnea,cu întreaga gașcă de slugi PSD-iste,în întreg Teleormanul.Bravooo,urmașii îți vor aprinde o lumânare după ce tot ce v-a mai fi rămas în picioare după trecerea haitei de hoți ce a inundat județul și țara.Stai jos,4,și să te întorci la toamnă,numai dacă ai mai învățat ceva.
Relu pe 23 Februarie 2022, 07:59
#4
Un oraș condus și jecmănit de proști și hoți
Nereușita venire a celor de la PIRELLI,nu este decât o mare gogoriță aruncată de incompetentul Cone Cornel,tuturor gură cască ce mai au răbdarea și timpul să asculte un astfel de personaj,total incapabil să realizeze ceva în viața lui.Și mă refer la cea profesională,că de cea personală a avut grijă,împreună cu toți cei care-i mai stau prin preajmă și îl mai acceptă și suportă,nași,fini și ce dracu or mai fi.
Mitică pe 23 Februarie 2022, 07:30
#3
Pirelli
Dragi comentaci, CFR - Marfă și CFR Călători nu sunt în parohia lui Dragnea. Sunt ale statului (încă). De ce dreapta, când a fost la putere nu a reabilitat infrastructura feroviară din Teleorman? Și ca să lămurim problema, Corabia are la dispoziție conexiuni cu centre industriale mari - Craiova, Caracal, Slatina, Pitești. Fie pe rutier, fie pe feroviar. Noi ce avem în apropiere decât Buc*reștiul, suprasaturat de teleormăneni? Cu mașina faci mai puțin decât cu trenul, pe care oricum trebuia să-l schimbi la Roșiori, pierzând timp astfel?
Gogu pe 22 Februarie 2022, 23:09
#2
Pt.politicieni
Pirelli nu a avut loc în Teleorman pentru că Teldrum pierdea persoane pentru munca lor mizera cu bani putini
Fane Spoitoru pe 22 Februarie 2022, 16:02
#1
Vine,vine totul este pe vine .
Ați așteptat Pirelli dar nu in zadar,acum va sosi concernul BWE de la Stuttgart,va fi adus de fiul lui Dragnea .și sa vedeți adevarata distrugere la fel ca pe la societățile pe unde a trecut(Salcia )
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.