Un Dodge furat din Anglia a fost reținut lângă graniță, în Turnu Măgurele.

21 Februarie 2022, 11:55 | 2268 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dodge

Un barbat de 43 de ani s-a ales cu dosar penal pentru tăinuire, după ce a fost depistat, în apropiere de vama Turnu Măgurele, cu un autoturism care apărea ca fiind furat din Marea Britanie.

Deși mașina, un Dodge Ram 1500, fabricat în 2017, era înmatriculată în România și figura ca fiind furată din Anglia, bărbatul care o conducea și-a susținut buna credință și faptul că nu avea habar că este un autoturism furat.
Până va reuși să demonstreze că nu știa nimic despre „problemele penale” ale mașinii, șoferul este cercetat pentru tăinuire, existând suspiciunea că acesta nu ar fi străin de modul în care Dodge-ul ar fi fost procurat.

sursa: totalimpact.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Pe surse pe 21 Februarie 2022, 20:06
#2
Comisarul culea de la primăria turnu Măgurele
Trebuie sa stringem banii sa vindem active de la ferma salcia,agrotrust și NUTRElo ca sa plătim factura de 240000 euro pentru procesul cîștigătorii de livache la CJEu .in dosarul teldrum,.Fiul lui Dragnea și Ilie Dragne vor taia din nou mincarea muncitorilor cum s-a intimplat la ferma salcia cind fiul lui dragnea a tăiat mincarea muncitorilor (cota de carne ),la sfaturile directoarei economice de la ferma salcia .
Cosma Dobrescu. pe 21 Februarie 2022, 16:58
#1
Numai atat stiti?
-Cine este proprietarul?-Cum a reusit s-o inmatriculeze si cine i-a facut actele, sau actele sunt false? si multe alte intrebari...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.