Primaria Turnu Magurele - Cine e sefa mare de la Sere care face coroane mari? Cat costa o coroana?

21 Februarie 2022, 09:07 | 2986 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Coroana

Sefu mai mic face coroane mici, ala micu face pe el.

Primarul ar trebui sa o dea afara pe sefa mare de la Sere. Turnu Magurele e sat fara caini, face fiecare ce vrea si cand i se scoala. Astia se caca pe el de oras. Nebuni de legat. Mai mult de atat ce se poate intampla.

Orasul e la pamant din punct de vedere al administrarii. Spune foarte multe aceasta intamplare. Fiecare intelege ce vrea, normalitatea e una singura.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Adrian pe 21 Februarie 2022, 21:30
#2
O
Un oraș de căcat condus de oameni fără studii

Cezar pe 21 Februarie 2022, 18:33
#1
Sere, Primarie
Șefa mare este Petculeasca și Șefa mica este Stochirlea Lucica, muncitoare necalificata la Sere . De ce Petculeasca nu a vrut nici o dată să aibă la Spatii verzi salariați cu studii superioare, v-ați întrebat careva vreodată? Va spun eu: pentru ca nu mai putea sa decidă ea totul, pentru ca ea are nevoie de oameni simpli, fără prea multa școală, oameni pe care sa- i prosteasca și sa facă orice din ei! Este pensionara de câțiva ani de zile, de ce o mai tine Cuclea? Va spun eu: pentru ca- i aduce voturi cu asistații sociali și cu necalificații de la Salubritate - Spații verzi! Își justifica salariul mare pe care îl primește? Eu cred ca nu, voi ce părere aveți? Și sa va mai spun ceva: ultima coroana făcută a fost pentru prea stimata conducere a Primăriei care habar nu are cu ce se mănâncă Turnu Măgurele, toți niște proveniți, nu este nici unul get beget turnean, și a fost depusa la mormântul lui Sandu George, acela cu soția mare PSD -ista!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.