Chiar asa sa fie?!

18 Februarie 2022, 17:07 | 3026 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.

Mai multe comentarii sunt la rubrica "Turnati aici"

De aproape 3 luni spitalul are sub 20 de pacienți cu forme ușoare care puteau fi tratați corect cum ar trebui de către cei doi doctori infectionisti în clădirea de infecțioase nu de chirurgi, ginecologi, și alții inprastiati prin spital ca să justifice activitatea și consumul enorm de materiale. Ce contează ca se putea deschide spitalul pentru cetățenii orașului care se duc pentru orice problema la Alexandria sau unde vad cu ochii. Dacă se învârte banul cum vrea Delcea nimic nu contează. 

Pt Gigi

Gigicule nu fi tâmpit. Hai să-ți spun eu cine ia bani degeaba : Delcea care are o jumătate de norma de medic dar în toată perioada Covid nu a tratat nici un bolnav.,se poate verifica pe foile de observație. Personalul de la blocul operator care a stat acasă binemersi și au luat bani și pe tura de noapte și sărbători. Infectionistii care au bătut palma cu Delcea să-i lase în pace iar ei sa nu-l mai cânte în consiliu. Și mai am. Vezi-ți de câltii tai ca pot sa dau detalii corecte și complete. Ce problema ai cu identitatea? Ai tupeu să-ți dai numele adevărat?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Plătitor de taxe și impozite pe 19 Februarie 2022, 14:26
#5
Până la urmă,cine acest Delcea?
Atât de multe comentarii,reclamații și nemulțumiri nespuse încă despre activitatea managerială și hoțiile din Spiatul Turnu Măgurele,iar din partea celui ce ocupă scaunul de primar,absolut nicio vorbă,nicio luare de poziție.Oare este numai nesimțire și ignoranță sau și multă complicitate?Tăcerea acestor decidenți,neimplicați dar responsabili,pot ascunde multe cauze și infracțiuni,toate numai în defavoarea cetățenilor vremelnic pacienți,și soarta viitorilor suferinzi.Cine acoperă aceste acțiuni mizerabile și ticăloase,cu ce scop și cu ce avantaje?Că de costuri,cam știm și simțim cu toții.Salarii nesimțite la nivel european,dar serviciile medicale sunt de anii 50.
Ștefan cel Mare pe 19 Februarie 2022, 08:40
#4
Spital
Delcea cauta disperat doctori și ca stimulent le promite ca vor veni la munca cel mult doua zile pe săptămână. Pai cum asa?
Văduva Adina pe 19 Februarie 2022, 01:44
#3
Eu am tupeu sa spun cine sunt.
Dacă tot îmi menționați numele ar fi frumos sa îl scrieți și corect. Aștept și dovezile care sa demonstreze aceste afirmații.Pentru aceste acuzații false și defăimare exista avocați și instanță judecătorească. Mă gândesc din ce în ce mai des la asta.
Văduva pe 19 Februarie 2022, 01:10
#2
Chiar asa sa fie?
Văduva mă numesc. Aștept și dovezi pentru afirmațiile dumneavoastră. Este ușor sa mințim, sa denigram și sa aruncam cu noroi.....exista o moda sa nu ne asumam ce scriem sau ce spunem. Circul se face în alta parte.
Papa pe 18 Februarie 2022, 22:57
#1
Adevărat haos
Chiar asa este.Ba și mai rău.Au plecat jumătate din doctori din cauza lui Delcea și vor mai pleca.Sa ales praful de spital.Dar nici nu face nimeni nimic ca să împiedice închiderea spitalului.Delcea cu Minune și Văduvă au adus falimentul spitalului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.