Degeaba ai oferte la Kaufland daca 1 kg de carne il dai ca taxa coruptilor si smecherilor.

18 Februarie 2022, 02:19 | 4739 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cocalarul Lacom

Saracia lucie din aceasta zona nu-i impiedica pe stapani sa ia mancarea de la gura amarastenilor.

Daca locuiesti in comuna Salcia si ai nitei bani si vrei sa mergi la Kaufland pentru a cumpara la oferta, biletul la microbuz, dus-intors, costa 18 lei (atat ar consuma un autoturism cu motor mic). Biletul la tren ar fi facut 8 lei, dus-intors. Diferenta de pret, 10 lei, e un kg de carne tocata sau se poate cumpara altceva din magazin, are foarte multe oferte. Kilogramul de carne il lasi cocalarului.

Cine vrea sa mearga la Bucuresti lasa 4 kg de carne  la un singur drum. Trebuie sa manance si gurile patronilor. Normal ar fi sa circule amandoua, trenul si microbuzul, pentru ca lumea sa aiba de unde alege. Microbuzele nu ar face fata trenului si ar fi utile de la Gara Salcia in localitatile limitrofe.

Ce te faci cu imbuibatii locali, pe care nu-i mai satura nici Dumnezeu. Conform surselor noastre, 50.000 de lei ajung lunar la Petrache. Cata carne cumpara? 5 tone de carne. O sa-l sature Dumnezeu, Kaufland nu are asa oferte pentru asemenea nesatui. Sa manance smecherii, fraierii sa se uite. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Călător pe 18 Februarie 2022, 15:29
#3
Sorin, un nespălat
Ăsta miroase mai ceva ca un sconcs

Pute ( atenție, nu miroase, pute ) a transpirație de la 3 metri
Catalin Biloiu. pe 18 Februarie 2022, 11:01
#2
O INTREBARE.
Tatal acestui ins este cumva Ilie Cocarlau, de la Prundu, fost maistru la Strungarie de la IUC Turnu Magurele? Din cate stiu acest Sorin a avut probleme serioase si cu taica-sau pe care l-a batut si l-a dat afara din casa. Oare Ilie mai traieste, ca maica-sa Stana a murit demult?
Sorin pe 18 Februarie 2022, 06:06
#1
Sorin
ala e Sorin jupan de jupan !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.