Jaful PSD - Cinci angajati la Stat Degeaba - Nu avem bani pentru investitii, sunt bani pentru furat prin societati capuse

17 Februarie 2022, 15:50 | 2129 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

După Centrul Cultural Teleorman, condus de celebra directoare care a încasat două salarii în același timp, unde se dorea un buget enorm, degeaba, iată că pe piața teleormaneană își face apariția o noua societate care are nevoie de bani mulți. Nu este nouă, dar de apărut în atenția publică a apărut abia acum, după ce consilierii județeni liberali au luat la bani mărunți proiectul de buget care le era servit.
Societatea care căpușează bugetul județului a fost înființată în anul 2007 și denumită, pompos, „Centrul de management al apei”.
Teoretic, funcționează în Turnu Măgurele și ar trebui să se ocupe de promovarea şi reprezentarea intereselor comune ale autorităţilor locale din judeţ pe probleme de managementul apei în raport cu organizaţii neguvernamentale, cu autorităţi locale şi regionale din alte ţări, precum și cu instituții și organisme internaționale.
V-ați pierdut, nu-i așa?

Angajații au salarii cuprinse între 3300 lei și 7150 lei, peste media județeană, că doar e de la stat.

Pe aici și-a făcut veacul și comisarul șef de la Garda de Mediu Teleorman, Dana Banu, cunoscută pentru dragostea ei față de PSD.
Cum conduce Garda de Mediu, se vede peste tot în județ, în special la Brânceni și Smîrdioasa, unde se ard plastice și cauciucuri pe stradă, fără nici un deranj.

Mai mult, aici>>totalimpact.ro

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Locatar Po2 pe 17 Februarie 2022, 21:49
#4
Propangandistii Psd
De multi ani, un barbat si cinci femeii desfasoara activitati cu niste copii.Cica sunt platiti de Consiliul Judetean si primarie.Adica nasu cu finu.In ultima vreme nu prea ii mai vede nimeni! De,pandemia !
?€&” pe 17 Februarie 2022, 21:47
#3
Asemanare dar și deosebiți de caractere
In Teleorman in locul lui Dragnea a apărut pirvulescu dar deosebirea este in gradul de inteligenta in favoarea lui Dragnea,mult,mult mai inteligent și mai elevat .Pirvulescu atit poate,încă nu a înțeles unde a greșit Dragnea și face același greșeli,alături de butanu,(bitanu),personajul devenit ciobanul oilor lui Orbán Ludovic de pe vasul din portul Constanța care a fost in deriva .Aceste. Animale sunt in zona Suhaia și DSV telorman (uni funcționari) au devenit slugile acestor persoane .
Mitică pe 17 Februarie 2022, 21:34
#2
Postare de .... pardon
Dar dacă ieșea primar Crăcea, spre ce mafie se duceau banii publici?
..... pe 17 Februarie 2022, 17:18
#1
Ciuma rosie
Desfiintatiii urgent!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.