Categoria "Nu-i mai satura Dumnezeu" - Elena Laurentia Popa - Director angajat in Consiliul Judetean Teleorman pe doua salarii de la stat, in acelasi timp

09 Februarie 2022, 12:49 | 1967 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Elena Popa

Directorul Centrului Cultural Teleorman, Elena Laurenția Popa, a reușit performanța de a profesa în două instituții din subordinea Consiliului Județean Teleorman, în același timp. 

Citeste si: ȘTIRE RADIO EREVAN – ANGAJAȚII GUVERNULUI – FUNCȚIONARII PREFECTURILOR – PROTESTEAZĂ ȘI DECLARĂ GREVĂ DE AVERTISMENT

Doamna director a obținut, timp de cinci ani, două salarii plătite din bugetul județean, unul de la Biblioteca “Marin Preda”, unde a fost angajată între 2014-2019, ca economist, altul de la Centrul Judetean de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale Teleorman (aflat in subordinea CJ Teleorman), unde este angajata ca director si in prezent. 

Presedintele Adrian Gadea propune un buget de 50 de miliarde de lei pentru Centrul Cultural din subordine. Mai mult, aici>>ziarulteleormanul.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Gutanu și gusfarete pe 09 Februarie 2022, 19:58
#3
Sa vina Miliția comunista
Ce se întîmplă la cj telorman (litere mici 0/ pentru fraieri) este urmarea promovări unui fraier (Gidea) ca sa fie salvat de la pușcărie deoarece a. Falsificat actele pentru belina (litere mici)
ELP pe 09 Februarie 2022, 18:31
#2
am valoare
Am valoare, fac cat doi. La un post am stat iar la elalat m-am odihnit. Habar n-aveti voi e greu e sa fii angajat la stat! Sa vezi e decizii grele se iau atunci cand se vorbeste de greva! Ce stiti voi?... Niste postaci pe craci, pardon, vroiam sa zic: "postacii lu` cracea" !
Kostel pe 09 Februarie 2022, 14:16
#1
Rușine
Rușine
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.