Mafia transpartinica din cadrul ISCTR - institutia vinovata de distrugerea drumurilor de catre transportatorii rutieri. Senatorul Danut Cristescu a condus aceasta institutie

06 Februarie 2022, 00:02 | 1987 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Control Trafic

Transportatorii rutieri au distrus drumurile cu voie de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul din Traficul Rutier.

Astia au cantarele (au si cei de la Drumuri Nationale) pentru a cantari spaga pe care trebuie sa o primeasca de la transportatori. In ultimele zile se observa cum o parte dintre transportatori au inceput sa-si puna niste prelate, dar sunt la misto. Se vede destul de clar ca incarcatura e peste normele legale.

Senatorul Danut Cristescu a fost intre anii 2012 - 2016 inspector sef regional la ISCTR. Atunci si-a facut datoria si a lasat ca toti transportatorii incepand cu Teldrum sa-si faca de cap ( a fost pus de catre Dragnea, omul lui).  Acum e la fel, alt sef pus de catre Mafia Transpartinica. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Iulia corlatescu pe 06 Februarie 2022, 13:03
#2
Tupeu
Cel care a a avut c*rajul sa -l apere pe Dragnea a fost și Cristescu pe atunci președinte. Al CJ Teleorman,s-aintimplat cind a venit DNA la consilul județean .,însă el a fost dezinformat și a pus botul ca prostul .Marele politician trebuia sa fie acuma președintele României .a avut totul la degetul mic dar a fost prostit in primul rind de cei din anturajul sau,fiul sau și prietenii..primele persoane care i-a avertizat pe cei din jurul sau ca va face pușcărie au fost Emil Lungu .și Adrian simionescu in anul 2014 și 2015 .Singura persoana care a știut acest lucru care nu dra in anturajul lui Dragnea a fost un angajat de la ferma salcia,care și-a provocat plecarea.Aceasta persoana a fost avertizata prima data de Adrian Simionescu,și ulterior de Consilierul de taina al lui Dragnea.

1 pe 06 Februarie 2022, 11:42
#1
Cristescu
UN ANALFABET FUNCTIONAL - DAR, II PRINDE SUPER BINE!!!!!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.