Foto Nu-i mai satura Dumnezeu! „La plăcinte înainte, la munca înapoi!"

05 Februarie 2022, 11:30 | 3209 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Protest

Intrebare intrebatoare: Cum se descurca cei cu salariu de 1.500 de lei sau cei cu pensia minima?! Clic pe foto pentru a observa cine sunt protestatarii.

Câteva mii de poliţişti, poliţişti de frontieră, funcţionari şi poliţişti din penitenciare, pensionari şi rezervişti militari din întreg sistemul naţional de apărare,ordine publică şi securitate naţională au protestat miercuri, în faţa Palatului Victoria,  chiar în momentul în care se desfăşura şedinţa de Guvern. Potrivit declaraţiei agentui şef principal Mărgărit Leonard, preşedintele SNPPC din judeţ, aproximativ 50 de poliţişti, din toate structurile IPJ Teleorman,membri ai Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, s-au aflat printre protestatari. Alături de aceştia, au fost prezenţi şi rezervişti militari, din toate structurile asociative respectiv filiale judeţene ale S.C.M.D.-Filialele 1 şi 2 Alexandria,  A.N.C.M.R.R. ,,Mihai Viteazul” din MAI,  CMRR ,,General David Praporgescu” din MApN, precum şi L.A.D.P.M., după cum a precizat Col.(r.) Orodel Emilian.

Principalele revendicări se referă la aplicarea integrală a Legii-cadru a salarizării nr. 153/2017, în ceea ce priveşte Anexele VI şi VIII, care fac referire la poliţiştii, militarii şi personalul contractual din familia ocupaţională Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională, indexarea pensiilor militare de stat, cu rata inflaţiei, conform legii, pentru anul 2019 (nu doar pentru anul 2020) şi asigurarea asistenţei medicale de calitate în condiţiile în care suntem plătitori de CASS. Totodată, poliţiştii cer majorarea sporului de suprasolicitare neuropsihică, în cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru a eficientiza activitatea Poliţiei judiciare şi a celorlalţi poliţişti care desfăşoară activităţi în dosarele de urmărire penală sau în alte domenii complexe ale muncii operative şi diminuarea deficitului de personal poliţienesc.

Oamenii legii au mai solicitat dotarea logistică a poliţiştilor, cu mijloace de mobilitate, dar şi cu echipamente de intervenţie şi de protecţie fizică adecvate îndeplinirii misiunilor,  impunerea forţată a unor sarcini cu specific medico-sanitar, pentru care nu avem pregătirea necesară, în toată perioada stării de urgenţă şi a stărilor succesive de alertă, declarate de Guvern, pe timpul pandemiei, începând cu 15 martie 2020 şi eficientizarea dialogului social cu Guvernul şi MAI, în ceea ce priveşte drepturile/interesele poliţiştilor şi ale personalului contractual.

Aşa cum precizam, acţiunea a început la orele 10.00 în Piaţa Victoriei, în alveola centrală, tocmai când începuse şedinţa de govern. A urmat un marş, pe traseul aprobat, spre Parlamentul României, cu o scurtă oprire, de circa un sfert de oră în faţa sediului MAI. Coloana protestatarilor a ajuns la destinaţie în jurul orei 13.00, şi după o jumătate de oră, conform programului, mitingul s-a încheiat fără incidente.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Radu Mazăre+Nicușor Constantinescu pe 07 Februarie 2022, 15:27
#9
NU VĂ MAI SATURĂ DUMNEZEU,NEMERNICILOR!
Ceea ce vedem e doar lăcomia și tupeul unei categorii de angajați care își bat joc de cetățenii onești,și au fraternizat cu infractorii,la comanda șefilor lor și a politicului.Cel mai bine a pătruns corupția în Poliție și Justiție.Să luați lumânări și coroane familiilor voastre,de banii pe care îi luați.
Polițist pe 06 Februarie 2022, 13:43
#8
deranjat
Nu era cazul și nici momentul sa va postați pe Facebook. Era suficient sa transmiteți poza între voi. Vedeți ce a-ți declanșat ? Credeați ca va iubește cineva, ca va da like-uri, inimioare ? O sugeti original... !
Syle pe 06 Februarie 2022, 11:48
#7
Politie
NU ȚI AR FI CIUDA, DACĂ AR PUBLICA MEDIILE DE LA ÎNTRAREA LA LICEU TREAPTA 1,TREAPTA 2, BAC - UL. NU CELE DE LA TITU MAIORESCU TURNU MAGURELE. VEZI CAZUL MUȘAT. DIN SUDOR, DE FRICA MUNCII S A FĂCUT MILIȚIAN.
Kkri pe 06 Februarie 2022, 09:24
#6
IPJ
Nesatui.cand Nu le mai ajunge, mai fac un barbut, unde?!!! În sediul politiei. Ca doar Voinea e sluga lu nasu. Cât au câștigat oprene ultima data? 2000 și ceva?
CLP pe 06 Februarie 2022, 07:35
#5
Nesatuli
Ce mai vreți voi? Nu că e un pic de rușine? Bai Dumitru le,tu ai tupeu....Cînd erai in funcție erai mina in mina cu infractorii! Cite AN ( autori necunoscuți) ai lăsat în urma ta? Bai hoților ! Ce pensie ai tu Dumitrule??? Stai potolit în banca ta că am fost o perioadă sc*rtă colegi și știu cine ești!
Pt #1 pe 05 Februarie 2022, 23:03
#4
Bravo tata!
Mare dreptate ai! Nu se mai satura..si au pensii de cate 50 de mil fiecare. Ce mai vor?
Pt. pe 05 Februarie 2022, 14:31
#3
Cetățeni
La protest au participat numai pensionari,Pințoiu,Dumitru,Iuta etc.Vedeti foto.
Ciucă pe 05 Februarie 2022, 14:00
#2
?
Sunteți la party ? Toți cu zâmbetul pe buze ?!
Un fost coleg pe 05 Februarie 2022, 13:54
#1
Intrebare simpla
Pintoiule, tu ce cauți frate acolo ? Nu te mai saturi ? Nu mai ești în activitate,ajunge,pune STOP ! La judecata ce-ai făcut, ai terminat ?

Un alt nesatul,Dumitru, care pina mai ieri era angajat al Primărie Seaca dar primea și pensia de polițist, ce-o mai vrea ?

Bă oameni buni, aveți destulă pensie, lăsați pe aia mici sa meargă acolo,sunt mai îndreptățiți decit voi... sunteți hilari, a-ți căzut în derizoriu, pe bune ! De-aia ne înjură lumea. Îmi vine sa plâng cind va vad.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.