Cazul "Enculescu a atins sanii Alinei" - Antena 3 - derapaje ale postului si alte cazuri în care violența împotriva femeilor a fost minimalizată sau trivializată

31 Ianuarie 2022, 22:00 | 2605 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Antena

ONG-ul Filia, care luptă împotriva inegalităților de gen prin activism, advocacy și cercetare, face luni un apel către presă și partide după derapajele Antena 3 și alte cazuri în care violența împotriva femeilor a fost minimalizată sau trivializată.

Filia amintește de cele mai recente cazuri mediatizate, în care violența împotriva femeilor s-a manifestat sau a fost încurajată, al consilierei USR Mogoșoaia, Felicia Ienculescu Popovici, și al Flaviei Boghiu, viceprimar USR al Brașovului.

ONG-ul amintește cum o parte din mass-media a judecat-o pe consiliera USR și a găsit scuze agresorilor. G4Media a scris pe larg despre cum ”victima e de vină” în opinia Antena 3, acolo unde, în prime time, moderatorul Adrian Ursu și jurnalista Diana Tache au vorbit despre o ”agresiune care s-a dezumflat” și despre cum consiliera ”țipa disproporționat”. Și Gheorghe Falcă, primarul liberal al Aradului, a înregistrat un derapaj, spunând că ”dacă inciți faci parte din ce a reproșat lumea”.

Mai mult, aici>>g4media.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
mda pe 31 Ianuarie 2022, 23:06
#1
comparatie
aia sunt prosti ca moderatori si jurnalisti...doar voi sunteti destepti, cand femeile se culca cu fotbalisti si apoi isi golesc prezervativul aruncat de partener in vagin ca sa ramana gravide se numeste violenta impotriva barbatilor? la fel e si cu discriminarea ciorumbeilor de pe la noi, ei ne discrimineaza din toate punctele de vedere dar sunt vazuti ca minoritati si automat victime...mai ganditi si voi ca un om normal...B.U.G. Mafia // O parte din presă încă presează doar ..cat... :exclaimraspberry.S. si da : in multe cazuri si victima e de vina.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.