Alexandria: Un politist a fost prins baut si drogat la volanul unei masini furate

30 Ianuarie 2022, 03:31 | 2867 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Politist drogat

Polițist din Alexandria, drogat, a furat o mașină. Acesta era și băut și s-a hotărât să fure mașina unui curier de mâncare de la Onix în această dimineață.

Curierul a sunat disperat la 112 iar colegii polițistului au organizat „Năvodul”, prinzând hoțul drogat și beat .

Nu mică le a fost mirarea când au văzut că la volan este colegul lor de la Ordine Publică, care era un polițist bun și absolvent de școală de poliție de la Câmpina.

Culmea, era și diacon la biserica din Crângu.

Acesta a rămas fără armă dar încă este angajat la poliție și răspunde pe apelurile la 112

IPJ TELEORMAN:

În referire la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din Teleorman au fost sesizați de către angajatul unei societăți comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile.

Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu.

sursa: impactnews.ro

În timpul liber, politistul este și diacon onorofic la mănăstirea din localitatea Crângu, județul Teleorman, unde ajută preoții la cântare.

Cum a ajuns agentul preot să fie prins de colegii săi băut și drogat la volanul unei mașini furate?

Ei bine, totul a început vineri seara, când polițistul a mers în vizită la un prieten, cu care a băut toată noaptea.
Sâmbătă dimineață, încă nu se știe cum, agentul a ajuns în fața unui bar din Alexandria, unde a văzut o mașină pornită cu cheile în contact, pe care un angajat al localului o lăsase la „încălzit”.
Polițistul s-a urcat în ea și dus a fost. A fost găsit la intrare în Nanov, o localitate din apropierea municipiului Alexandria, de colegii de la Serviciul Rutier, care au fost alertați prin 112 chiar de angajatul barului care, când a ieșit din local și nu a mai găsit mașina, primul gând a fost ca cineva a furat-o.
Agentul a fost testat cu alcooltestul, iar aparatul a indicat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, sub limita infracțiunii.
Nu același lucru s-a întâmplat atunci când a fost testat cu aparatul drug test, care a indicat faptul că polițistul ar fi consumat și heroină.
Aventura de sâmbătă dimineață l-a costat scump pe agentul preot de la Ordine Publică. Acum este cercetat penal pentru faptele sale și, cel mai probabil, atât cariera de polițist, cât și cea de preot vor lua sfârșit.

sursa: totalimpact.ro

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
Delcea pe 14 Aprilie 2022, 20:25
#29
Pt toti
Stați liniștit ca nu numai cu enoriasele se fute, se fute și cu maiciile la grămadă. De ex la adamesti și crangu era mănăstire de maicii de ce credeți ca a făcut o de călugări pt ca maicile rămâneau gravide. Acum taicii chiar dacă fute nu se cunoaște ei nu rămân gravizi
Loret pe 13 Aprilie 2022, 21:06
#28
Pt toti
Ei sunt și popii și hoții. Cei de la pantocrator. Mai mult serafim
Delcea pe 12 Aprilie 2022, 20:21
#27
Pt toti
Popa ii păcătos călugărul păcătos.... Nu sunt cu har. Curvari și poponari. Popii Curvari, călugări poponari. Din pantocrator nu are har nimeni
Loret pe 12 Aprilie 2022, 17:43
#26
Pt toti
Te spovedești la popii. Păcătoși cu amante... Te spovedești la călugări.. Pacatosi, poponari. Îmi e greu sa cred ce se întâmplă......... Sunt ispite dar ei cad prea des în păcat. Degeaba mai fac jurăminte. Oricum o sa ii dea afara din mănăstire unul câte unul. Cum l a dat pe teofan
Loret pe 12 Aprilie 2022, 15:02
#25
Pt toti
Iar călugări (taicii) dacă vor pizza sunt călugărițele (maiciile) acolo și se pot drege cu ele. Nu trebuie sa ia enoriase. Pt ca se aude și vor zbura din mănăstire unul câte unul
Loret pe 12 Aprilie 2022, 14:12
#24
Pt toti
Alți stau în chilii cu presuri pe jos carpete pe pereți paturi militare. Iar alți pe jos parchet, gresie, pereți vopsiți, saltele dormeo
Loret pe 12 Aprilie 2022, 14:10
#23
Pt toti
Mănăstirea pantocrator o afacere. Este singura mănăstirea făcută după ultima moda. Părinții au super conditii. Cu bani la prostime. Dar alți călugări stau cu chirie și alți și au făcut lux și și au luat mercedesuri. Pe bani din liturghii, acatiste
Loret pe 12 Aprilie 2022, 11:35
#22
Pt toti
Am avut ocazia sa vizitez aproape toate mănăstirile din Teleorman. Sun călugări printre călugări și preoți printre preoți. La pantocrator este cea mai noua mănăstire dar și cea mai amenajata ca la carte,, oarecum luxoasa,, într-adevăr mănăstirea este mai mult o afacere din moment ce este susținută de Becali. Călugări trăiesc în condiții ff bune. Și chiliile nu sunt ca după vremuri cu covoare pe jos pereți cu carpete și icoane pictate paturi militaresti, la ei sunt cu saltele fiță parchet gresie, faianță. Nu este hotel este doar o mănăstire. Dar cu bani la prostii își ridica,, casa,,. Pantocrator este singura mănăstirea acum și catedrala Alexandria unde se aduc sf moaște anual sau de 2 ori pe an. Asa ca oamenii se duc și pun banii care ei ii baga în buzunar și își fac confort. Pe dzeu nu îl căutați în călugării. Căutați l în rugaciunii
Lotet pe 12 Aprilie 2022, 09:16
#21
Pt toti
Ca bine zici Adrian. Preoții la slujbe stau pe telefoane
Adrian pe 10 Aprilie 2022, 09:29
#20
Pt toti
Faptul este ca ar trebui sa fie dat afara din mănăstire. Ești călugăr cât slujești. Dar și după tot călugăr ești. Porți o haina e mare pacat
Adrian pe 10 Aprilie 2022, 01:45
#19
Pt toti
Serafim face petreceri cu Larisa carbet
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 22:37
#18
Pt toti
Hai se înțelege fiecare om mai gusta un pahar ca na........... Dar călugării cel puțin nu au voie sa dea petreceri sau sa aibă vreo legătură cu vreo femeie
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 20:58
#17
Pt toti
Nu am nimic personal cu nimeni doar ca te duci la biserica sa te rogi nu sa se ia ei de femeii
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 20:57
#16
Pt toti
La mănăstirea adamesti călugări sunt gay, la crangu le are cu bautură, la Alexandria și draganesti cu femeiile
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 17:51
#15
Pt toti
Da și Gabriel la cine era în vizita de a băut cumva la diaconul Ninel Ștefan??
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 17:48
#14
Pt toti
Am mesaje de la un diacon care terorizează o enoriasa
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 17:47
#13
Pt toti
Duceți va la mănăstiri din Teleorman și vedeți ce se întâmplă.... Dacă m as apuca sa dau nume mulți vor fii caterisiti. Duceți-vă și în alt județ sa vedeți tot asa stau preotii/călugării cu femeile??
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 17:43
#12
Pt toti
Preoții, călugării. Nu știu de ce se mai călugăresc, ai în gând de femei da te la femei. Nu te mai călugări și după te dai. E păcat mare
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 17:42
#11
Pt toti
Poate la beție Gabriel nu a realizat ce a făcut. Dar sunt preoții care la trezire realizează ce face și cred ca nu trebuie sa stea cu femeile pe picior
Adrian pe 08 Aprilie 2022, 17:07
#10
Pt toti
Și el a greșit. Dar sunt preoți care greșesc cu femeii
Kojak, ultimul mare detectiv. pe 01 Februarie 2022, 02:01
#9
Știrea-i falsă, falsă, falsă...e o faRsă.
De la #1 la 5... și câți vor mai veni toți greșiți... comentatorilor-manip**ați, masă de manevră a mass mediei, credulă carne de tun jurnalistic. Nici un polițist -Made in Câmpina- al acestei țări nu ar fi... nu ar săvârși așa ceva. Și popă fiind!!!

Mașina a fost furată de o măicuță care a întârziat într-o garsonieră în grija sa, din capitala județului, a ultimului său iubit plecat la căpșuni, (de vorbă-cam-lungă și groasă, cu altul)... iar agentul de vânzare i-a fost complice. A lăsat cheia în contact și motorul cu acces la țeavă de carburant, sperând -ca un nărod, cum suntem noi bărbații-, că poate-poate, cândva frumușica sexycălugăriță îi va cădea pe spate. La reconstituire se va afla că polițistul se afla în control. Intrase în spate în dubiță, auzind si suspectând-o că acolo sechestrase, în suferință, niște sticle cu fel de fel... iar el le-a ajutat / le-a eliberat cu tirbușonul din dotare căci pistol... Pistol Gina nu mai e de găsit prin Teleorman... l-a trădat.

. pe 01 Februarie 2022, 00:09
#8
.
Alt asa numit politist care a ajuns "vedeta" la TV. Politistii acum sunt "vedete", tatuati, pensati, cu cioc, mustata, rujati, etc.
Loret pe 31 Ianuarie 2022, 19:53
#7
Pt toti
Destul a furat și de la enoriași. Ii pacalea
Pian pe 30 Ianuarie 2022, 11:35
#6
Întrebare
Persoana a fost angajata atunci cind,Carmen Dan a fost ministru de interne și mergea la pontonul de la Belina ?
Popa 2 pe 30 Ianuarie 2022, 08:31
#5
Spovedit
Poate a vrut masina sa fie spovedita la biserica la Crangu, dar a gresit drumul si a ajuns in Nanov!
Alex pe 30 Ianuarie 2022, 07:06
#4
Exemplu
Alt exemplar al Politiei Romane! Cum ii angajeaza? Prima conditie: sa fie betiv!
Popa pe 30 Ianuarie 2022, 05:24
#3
Către enoriasi
A vrut s-o ducă la mănăstire, s-o sfințească.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.