Ciuperceni: Locuitorii comunei sunt neputinciosi in fata bandelor de hoti. Autoritatile sunt vinovate.

26 Ianuarie 2022, 20:59 | 3206 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Ciuperceni

Hotii fura de foame si nu pot fi opriti atat timp cand nu se face o integrare in societate. Saracia e prea mare in aceasta zona si e foarte greu sa potolesti foamea. Daca n-ai ce sa mananci si nu te duce capul, ce poti sa faci?! Ei atat gandesc.

Bineinteles, oamenii legii din aceasta zona sunt corupti si prosti (asa sunt vazuti). Presedintele CJ Teleorman, parintii dumnealui - tata fost primar, locuiesc in aceasta localitate, un corupt si un prost. Primaria Turnu Magurele are cetatean de onoare un hot de renume mondial. Consiliul Judetean Teleorman e condus de un anchetat penal.

Unul dintre suspecti, autoritatile ii stiu pe toti, este un cetatean cu un cal alb care fura lemne de la Dunare si le vinde in Ciuperceni. Ala stie tot ce misca in comuna si actioneaza sau da ponturi la bandele de hoti.

Comuna este depopulata aproape la maxim, tineretul a plecat unde a vazut cu ochii si au ramas batranii.  Vinovatii principali sunt cei care conduc aceasta zona si partidul votat cu amandoua mainile. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
LIVIU OLTEANU. pe 31 Ianuarie 2022, 15:44
#9
Pentru #8.
Drept sa-ti spun, nu stiu cum il cheama pe acel individ si nici amicul meu nu stie. Ce, mata stii cum ii cheama pe toti vecinii? Dar se vede in poza. Ce ne intereseaza pe noi numele, doar nu avem nici o putere sa-i facem ceva!Asta-i treaba Politiei si cu ea dansam!
Pt Liviu Olteanu pe 29 Ianuarie 2022, 17:27
#8
Fii c*rajos!
Daca tot stii despre cine e vorba, tu si prietenul tau din Ciuperceni, de ce nu dai si un nume concret? Ala de fura lemne de la padure sau ce ai zis tu..sau va e frica?
LIVIU OLTEANU. pe 29 Ianuarie 2022, 09:03
#7
Ce stiu eu.
Locuiesc in Turnu Magurele de peste o jumatate de secol, iar prin Ciuperceni n-am mai fost de vreun sfert de secol. Citind articolul, l-am sunat pe un prieten din Ciuperceni si l-am intrebat despre ce este vorba. ACESTA, UN TELEORMANEAN MISTOCAR MI-A DAT UN RASPUNS CA LA RADIO EREVAN, CA INTR-ADEVAR, ASA ESTE, CU O MICA DEOSEBIRE: POMENITELE BANDE DE HOTI SUNT FORMATE.....DINTR-UN SINGUR TIGAN CARE FURA LEMNE DIN PADURE SI LE VINDE IN SAT. LA INTREBAREA MEA, "BINE, BINE, DAR CARE-S HOTII DIN POVESTE(ARTICOL)?" MI-A DAT UN RASPUNS CA IN POEZIA LUI MARIN SORESCU DESPRE MINUNEA DE LA MAGLAVIT CU PETRACHE LUPU: NOI TOTI!
Z pe 27 Ianuarie 2022, 20:35
#6
Postatorului
Cine este prefect? Nu un PNL-ist? Este reprezentantul Guvernului în teritoriu? Este. Așa că nu mai mâncați căcat! USL-ul e la putere. Adică voi și PSD.
Tyca pe 27 Ianuarie 2022, 19:57
#5
,
Parerea a 99,9 % din cetățenii orașului: Politia Turnu este condusa de handicapați functionali care fac orice și aproape totul pentru bunăstarea lor personală iar despre siguranța noastră nici nu se pune problema.
Bono pe 27 Ianuarie 2022, 14:58
#4
Ciuperceni
Nu militia era mai bună. Politia în momentul de față este foarte slabă. Pe lingă faptul ca sunt insuficient pregătiți sunt si decimati.greseala si nepăsarea aparțin sefilor de la turnu.voinea,comandantul sta numai pe șprițuri prin diverse locații si nu îl interesează nimic.cwl mai bine ar fi sa plece si sa lase pe cineva competent.asta ar fi cea mai buna solutie
Satean pe 27 Ianuarie 2022, 13:42
#3
din Turnu
Ce furturi ma? Nimic, noi facem greva generala ca vrem salarii mai mari. Pai cum va inchipuiti voi ca noi putem lucra cu 3000 ron in mana + norma hrana si altele(cam 4000 un militian si 8000 un ofiter)? Voi cotizati la noi? astia de ati ramas fara acareturi. Pai la noi toti astia de prin Turnu si de pe langa, astia mai bronzati sau nebronzati cotizeaza. Facem si noi e un concediu prin tari straine ca la noi este scump. Si cand ne invatam si noi cu binele,hop, facem 40-55 de ani si ne pensionam. Neavand ce face, intram in politica(ca Musat) sau alte chestii ca sa nu ne plictisim. Care este mai fraier asa mai loveste un pieton cand nu este in misiune si il scapam noi ca doar tot in albastru se imbraca. In rest nu prea ne duce capul(nu vb de toata militia aici dar majoritTEA) sA VINA FALIMENTUL STATULUI CA NU SE MAI POATE MA CU VOI ASTIA TINERII PENSIONARI LA 40 SI DE ANI.
Tyu pe 26 Ianuarie 2022, 21:56
#2
Miliția a fos mai buna
Poliția de azi este depașită mult fata de Miliția de înainte de 1989,Trimiteți comandanții la Țarcul zorile i frunte cu Dumitrașcu sa ii instruiască Dragnea acolo împreuna cu pitis de la teldrum .
Si militia turnu magurele??? pe 26 Ianuarie 2022, 21:25
#1
Nu stiu ei care sunt hotii din cartierul magurele?
RUSINE
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.