Hotia Lavcom: Sefi din cadrul CFR Calatori (numiti politic) au fost mituiti pentru a nu face concurenta Mafiei din Teleorman

25 Ianuarie 2022 | 2365 vizualizări | 6 comentarii
Curse Lavcom Autogara Rosiori
Curse Lavcom Autogara Rosiori

Cand trenurile circulau pe ruta Turnu Magurele - Rosiorii de Vede, erau doar doua curse la ore total aiurea. De ce sa mergi la Bucuresti cu 20 de lei cand poti sa dai 40 de lei la microbuz sau cu 6,8 lei la Rosiori cand ai ocazia unica sa-i dai 12 lei Cocarlaului.

Cica locuitorii comunelor de pe ruta trenului s-au invatat sa circule cu microbuzul. S-au invatat pentru ca atat li s-a oferit, dar daca ar circula trenul, iar de la Gara Salcia ar fi preluati in microbuze, nu s-ar invata si mai bine si le-ar ramane si bani in buzunar. Nu locuitorii s-au invatat cu microbuzele, mafia s-a invatat cu banii lor.

Sa dam si numele sefilor Mafiei: Eugen Pirvulescu (anchetat penal), Gadea Adrian (anchetat penal), Danut Cuclea, Petrache Prodana, Liviu Dragnea, penal cu diploma pe bune. Bineinteles, hotii fura cat se poate de mult: au 3 curse in acte si 6 in realitate (asa se gaseste pe net si asa sunt afisate la autogara din Rosiorii de Vede)

Iata ce se scrie in comunicatul CFR: 

Reluarea transportului feroviar de călători vine la solicitarea comunităților locale, potrivit companiei.

Pentru asigurarea mobilității cetățenilor, CFR Călători va opera un număr de 3 perechi de trenuri pe relația Corabia – Caracal și retur, cu deservirea localităților din parcurs.

Trenurile vor fi tarifate la nivel de trenuri Regio, astfel că prețurile biletelor vor fi accesibile tuturor. O călătorie pe relația Corabia – Caracal (41 km) la clasa a 2-a costă 6,80 lei, iar un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii pe aceeași relație este 150,00 lei. De asemenea, la aceste trenuri sunt valabile toate facilitățile pentru elevi, studenți, pensionari și celelalte categorii stabilite prin acte normative, precum și ofertele comerciale ale companiei.

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Gheorghe, pe 02 Februarie 2022, 21:46
#6
Soldat cam neinstruit, dar deloc prost
În caz de mobilizare, microbuzele ar trebui rechiziționate pentru tansportul tuturor pensionaților speciali în nordul țării, să-și apere țara care a avut atâta grijă de ei.
Eu pe 29 Ianuarie 2022, 18:26
#5
Pt rudar
Este cu cantareata sau asistenta fosta infirmiera marea doamna geta guinea tot orasul o stie cautati pe google desprea ea si vedeti cine a fost si este si fis-o conduce mercedesul prin oras se da mare vezi roby ca este masina la copii lui nu a ta cand o va prinde pe mama ta cum a prins-o si tatal o sa iti cada cerul in cap te-ai gandit daca te intalnesti cu copii lui ce le vei spune cand te-or intreba ce cauti in masina aia sau cine esti pacat ca te-a implicat iar mama ta cum te-a mai implicat si despre rudar o javra ordinara care isi bate joc de nevasta si copii in fata la lume
eu pe 27 Ianuarie 2022, 19:08
#4
CE SA FAC CU TRENUL ?
DE LA TUDOR VLADIMIRESCU PINA LA GARA DIN SALCIA SUNT 5 KM DE MERS PE JOS STITI? PREFER SA DAU CU 2-3 LEI SI SA MERG CU MICROBUZUL.
Rudar pe 26 Ianuarie 2022, 15:12
#3
Tr
Numai este cu CRY?
Vasile pe 26 Ianuarie 2022, 11:27
#2
Fără chiloți pe el!
Sa ajuns Rudaru se crede fu=====laul Orașului nu mai are mult și rămâne fără chiloți pe el!
Ion pe 26 Ianuarie 2022, 10:48
#1
Japca. pe față
Trei c*rse pe zi în licență!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.