Discotecaru’ Dragusin a dat muzica la maxim!

24 Ianuarie 2022, 23:34 | 2395 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragusin

De ziua Micii Unirii, ,,Mitica Dragusin,, a pus la megafoane muzica de discoteca, asa cum facea in comunism, cind era responsabil UTC cu cercul artistic de arta si cultura socialist-comunista!

Atunci scopul lui era clar, sa nu cumva, sa se duca tineretul socialist la biserica, de Craciun sau de Pasti si sa se manifeste mistic! Asa ca facea, la concurenta cu slujbele religioase, discoteca la Casa de Cultura a Sindicatelor!

Omu nou socialist-dragusinist a devenit din instructor al brigazii artistice,, Podul,, ditamai Primarul de Alexandria in capitalism, dar s-a gindit sa isi aduca aminte de tinerete! Asa ca alaturi de Antenele lui Voiculescu a dat discoteca in aer liber, cu muzica si laserele lui Jean-Michel Jarre, chiar in momentul depunerii coroanelor de flori la statuia domnitorului Ioan Cuza!

Politia locala a incercat sa taie muzica urcindu-se pe stilpi, de unde izvora aceasta, dar gravitatia si-a spus cuvintul, caci burdihanele si titele lasate  i-au tras in jos! Apoi au aflat ca: butonul de la magnetofonul Kastan e chiar la sefu’, asa s-au apucat sa dirijeze circulatia, care nu exista , fiind oprita chiar de ei!
S-a gasit cineva din multime, care a strigat:,, Inchideti, ba muzica, ca iar s-a scumpit curentu’,!,,  moment in care au amutit toate!
Hora Unirii s-a jucat doar intre PSD si PNL, restu’ participantilor avind masti si interdictie de covid!
Nu stim daca Faluvegi de la UDMR Alexandria a jucat hora, el nefiind fan jocuri populare romanesti, ci mai degraba al ceardasului unguresc , jucat in fata administratorului public Fane Tabacitu, cind prepara un ceaun de gulas!
https://www.facebook.com/AlexandriaTeleormanRomania2/posts/982206069066978

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Ady pe 26 Ianuarie 2022, 11:34
#4
Sunteti în urmă cu știrile
De ce nu scrieți nimic despre furturile din comuna Ciuperceni ne-au terorizat hoți
Danut Coyo pe 25 Ianuarie 2022, 09:46
#3
Ca la Turnu Magurele
Dragusin e ramolit rau,a uitat ca ziua Unirii este 1 Decembrie ! Sa aduni oamenii si sa pui muzica la statuia lui Cuza,lunea !? Eu cind faceam din astea,adunari cu cintareti,le faceam simbata seara .De 5 ani nu am mai facut nimic ca ma voteaza oricum ciuma rosie si dupa aceea pun la Dastar placuta suedeza .
DJ Dragusin pe 25 Ianuarie 2022, 08:03
#2
Eroare de greseala!
Am pus muzica patriotica: Corul Armatei Rosii, caci eu iubesc antifascismul sovietic si mai ales votka si icrele negre! Dar am gresit butonu de frig si am nimerit Sandra cu titili mari!
Sanepid pe 25 Ianuarie 2022, 07:56
#1
Interzis Hora Unirii
Se interzice Hora Unirii dintre moldoveni si MUNTENI, din motive de covid omicronesc! Fiecare sa stea la casa lui, iar aia din strainatate sa nu ne mai deranjeze, ca nu stim limbi straine nici cind dam, nici cind luam!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.