Cum sunt aparati fostii jandarmi in scandalul "paza de la centrul comercial din Turnu Magurele"

20 Ianuarie 2022, 13:07 | 3419 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Kaufland

Comentarii postate pe pagina Facebook turnucustiri.ro

"........dar jandarnul (militarul ) ala stiti cate sarbatori sau aniversari ale copiilor si multe altele , le a facut departe de familie in conditii greu de imaginat pt un civil? habar aveti. stiti ca a plecat de multe ori la serviciu in diverse misiuni , din care putea sa se intoarca ,, rece''??? si in viziunea dvs aprox 4000 e o pensie mare pt care ti poti risca viata???? eu zic sa va mai ganditi inainte de a comenta . o zi buna sa aveti"

"...... pentru o angajare se depune un CV, cine te oprește pe tine sau pe alții ca tine să te duci să-ți faci CV-ul, asta dacă știi să scrii, apoi să dai un interviu, asta dacă știi să vorbești, și cu puțin noroc ești angajat.... Ei, e cam greu, mai ușor e să arăți cu degetul spre ăia care reușesc, tu rămânând cu frustrarea ca s-a intrat pe piele!"

De ce, cand ies la pensie, nu stau cu familia si se sacrifica?!

Pentru o angajare iti tebuie o pila la patronii firmelor de paza (fosti jandarmi si politisti), nu sa completezi un cv.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
*0*$? pe 21 Ianuarie 2022, 10:01
#5
Aceeași obsesie pentru Cracea
Bai, jandarmule, de ce nu renunțați la atitudinea și comportamentul vostru de lichele? Nu încerca să convingi pe nimeni cu dacă, mai bine urmăriți cauza, nu efectul. Rămâneți cu același limbaj și comportament de sec*riști diversionisti.
Ion pe 21 Ianuarie 2022, 01:40
#4
Untesu
Untese,nu te mai saturi?
Altul. pe 20 Ianuarie 2022, 18:47
#3
Cunoscatorului #1.
Stimate participant si"victima a macelului" "diasporiadei" din 10 august 2018, eu sunt un participant pasiv (adica am privit atent la ceea ce se intampla in fata GUVERNULUI ROMANIEI, INSTAURAT LEGAL) si am pretentia ca stiu mai multe decat tine. Cine pe cine a "macelarit", iar fata-jandarm careia i s-a luat pistolul si putin a lipsit sa fie linsata era o criminala pentru ca apara ordinea in STAT? Voi, ticalosilor, l-ati impins intentionat in norul de gaze, dupa ce l-ati imbatat pe amaratul de Ilie Gazea(fostul ilie de la scularie- de fapt macaragiu) pentru a acuza Jandarmeria de crima. Problema serioasa pentru DIICOT este ca nu stiu cum sa-l absolve pe asazisul presedinte klauss iohannis de acuzatia de autor al incercarrii de lovitura de stat. Rusine sa-ti fie, craceo!
Eu pe 20 Ianuarie 2022, 13:57
#2
Jandarm
Daca nu era Bunoaica.....
Unul care vă cunoaște bine pe 20 Ianuarie 2022, 13:45
#1
Unde era deșteptăciunea și pregătirea din Jandarmeria RO
Hai să-ncep puțin mai tare.Dragii mei,comentatori pe FACEBOOK și alte rețele,meseria asta de jandarm nu a fost impusă de către nimeni nimănui,deci nu ești obligat să intrii în rândurile unor militari care se bat mai mult cu bătrânicile care-și vând zarzavaturil și alte produse din gospodărie decât cu infractorii și inerlopii,a celor ce încalcă legea.Asta dacă există și c*raj.Iar o mare parte dintre ocupanții de început a acestei arme,care nu face prea multă treabă în slujba cetățenilor și a libertăților lor(vezi măcelul din 10 August 2018),provin sau au fost racolați și instruiți în fosta sec*ritate.Așa că mai ușor cu tot felul de invenții și exagerări pentru toți cei care ieși obosiți după doar 25 de ani de muncă,cu niște pensii pe care nu le au nici cei care au muncit în condiții mult mai grele,și după 35 de de ani lucrați.De asta habar ”NU” aveți,pentru cel ce se laudă că el știe ceva carte.Polivalenților,cu cât scoateți capul mai mult,cu atât vă etalați mai mult prostia și tupeul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.