Popota armatei produce diaree, potop si poluare!

20 Ianuarie 2022, 10:18 | 1595 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Popota

Popota este singura unitate militara activa prin centrul de recrutare si instruire bucatari, restul desfiintindu-se, ca doar nu o sa atace bulgarii cu castraveti sau rosii, fapt care a dus rapid la identificarea poluatorului cu pacura din Alexandria!

Initial s-a dat vina pe ceva cutii de pateu si peste stricate, servite ca supliment, pe virful baionetei si care au produs deranjamente stomacale, cu efect de potop si gaze de sera ( diaree si basini!).
Vorba proverbului:,, Sa maninci cale ferata,/Sa te caci sirma ghimpata,/Sa bei spirt si formol/Sa te pisi pe cur petrol,,!

Dar situatia s-a agravat, intrucit DSP-ul raspunde doar de Covid si nu orice Covid, doar 19, varianta Omicron-21, deci a fost aruncata in lupta Garda de Mediu in Teleorman , care a zis ca o doare in cur, ca ea nu are norma de hrana, nici macar stricata ca: armata, politia, pompierii, parchetu si peretu, deci nu e obiectu’ ei de activitate!

Asa ca, cetatenii din Alexandria au fost avertizati, sa nu mai fumeze pe strada, cit armata arunca pacura la canalizare, cind se spala putina, ca ne trezim naibii cu niste incendii iarna, ca in Grecia vara si cine ne salveaza, ca nu e sezon estival!

Si oricum pe strada se poarta masca chirurgicala si FFP2 si nu tigara , ca sintem oameni sanatosi, dar plini de covid si nu tabacisti si tebecisti, si pe deasupra si plini de ifose!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://investigatoria.ro/2022/01/18/garda-de-mediu-se-declara-legata-la-maini-in-problema-deversarii-de-pacura-in-canalizarea-alexandriei-armata-se-auto-sanctioneaza/&h=AT2XHWAhqdbuiMPGslLemvuTCpvkm_PsTk7e2RoENEbunri9T4h2QisTQPHlU0YvC8hTieCmv2hZtjrD1oFHki4LIz-9xR4QnDaQfcmki4VmkxItGVtrQhiEP_iokUqCUnBR&s=1

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
rica pe 20 Ianuarie 2022, 10:31
#1
1
romul ala de nutu a furat cu masina tot din unitate
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.