Cele mai imbatranite judete. Pe ce loc e TR? Sa multumim PSD!

16 Ianuarie 2022, 16:17 | 1901 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Batrani

Cel mai ”tânăr” județ din România este Iași, unde vârsta medie a locuitorilor este puțin peste 39 de ani, iar cel mai ”bătrân” este Teleorman, unde locuitorul mediu se apropie de 47 de ani, arată datele Institutului Național de Statistică, prelucrate de HotNews.ro. În ultimii 18 ani, situația s-a deteriorat dramatic, doar două județe având sub 40 de ani (Iași și Ilfov). Clic pe foto pentru a observa bucuria protagonistilor. Mai mult, aici>>hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gogu Demagogu. pe 19 Ianuarie 2022, 16:52
#7
Lui #6
Cand ai conceput comentariul te priveai in oglinda?
Ne așteaptă vremuri grele pe 17 Ianuarie 2022, 22:14
#6
La vremuri noi,aceiași proști și nemernici
Vedeți azi,dragi votanți ai PSD,falsitatea acestui slugarnic din imagine?Împarte flori și iluzii odată la 4 ani,așa cum a învățat de la alt slugoi hoț și mincinos,Mohanu.Tot ceea ce au învățat mai bine de la hoțul suprem și mincinos,Dragnea,să servească și azi cetățenilor sărăciți la maxim,povești și promisiuni din partea unor conducători incapabili și distrugători de destine și țară.
cc pe 17 Ianuarie 2022, 19:23
#5
Profesorul Razvan Vasile, primar .
Se vorbeste in tirg ca profesorul este preferatul psd -istilor .Multi s-au intrebat, cum de accepta profesorul sa-i fie sef pe linie politica un anafalbet ca Cuclea, un frustat,habarnist in toate,care se crede buricul pamintului si vrea sa decida totul, singur,la nivelul partidului.Multi psd -isti nu il mai suporta pe pitic .
GOGU DEMOCRATU. pe 17 Ianuarie 2022, 18:11
#4
L'alde comentacii lu' Peste.
-Daca traim intr-un judet batran,am vrea sa stim cati ani ii mai trebuie pana va iesi IN INTREGIME LA PENSIE? -Treaba cu depo-p**area(sau depo-pulirea)nu-i prea clara si inca mai comporta discutii si datcu parerea. Un deputat PNL ne anunta cu deosebita mandrie patriotica cum ca diasporenii nostri cei vrednici,in anul 2021 au trimis in tara 3,4 miliarde euroi. Asta inseamna CA S-AU DUS IN CELE STRAINATATURI SA MUNCEASCA,DECI NU AU PARASIT TARA!-CEEA CE D/P/D.V/ POLITIC ESTE CU TOTUL ALTCEVA.(ce, cei care fac naveta in alte localitati sa munceasca se cheama ca au parasit loclitatea?) ACESTI EUROI AU FOST INVESTITI IN CONSTRUIREA DE VILE SI PAGODE, DINTRE CARE MAREA MAJORITATE NU VOR FI TERMINATE NICIODATA, IAR LA PUTINELE CARE SE VOR TERMINA VOR CONSTATA CA INCALZIREA COSTA MAI MULT DECAT CASA, ASA CUM A SPUS UN MINISTRU. FERITA SFANTUL SA FIE FOLOSTI BANII IN SCOPURI PRODUCTIVE SI IN CREAREA DE LOCURI DE MUNCA! ASTA-I TREABA STATULUI, CA D-AIA-I STAT, BIBICILOR! RIVOLUTIE DE CE FACURAM?
HUUUUUUOOO!!!! pe 16 Ianuarie 2022, 17:31
#3
Să scăpăm odată de hoți și incapabili !
Nici n-ar mai trebui să glumim pe aceste teme,știm cu toții de ce s-a depop**at și județul Teleorman,în special orașele Turnu Măgurele,Videle,Zimnicea și marea majoritate a satelor și comunelor.Și lafel de sigur știm și din ce cauze.Dar voi știți câte semnături sunt suficiente pentru a putea demite primarul?25% dintre cetățenii cu drept de vot.La un recensământ făcut așa cum trebuie,astăzi nu s-ar mai depăși 15.000 de locuitori cu buletinele în regulă.Așadar,cu mai puțin de 4.000 de semnături,mai precis,3750,am putea merge din nou la urne.Hai să înlăturăm oamenii care au fost aleși de prea multe ori și n-au făcut nimic pentru semenii lor,și nu mai așteptă odată la 4 ani să alegem un om gospodar și cinstit.
Gogu Demagogu. pe 16 Ianuarie 2022, 17:30
#2
Si care-i supararea?
Daca Teleormanul face parte din categoria celor mai imbatranite judete si multumiti PSD, inseamna ca guvernele de dreapta nu au reusit sa omoare prea multi oameni in varsta, asa cum s-a intamplat in alte judete! Asta una la mana. A doua chestiune: TITLUL ESTE GRESIT: TOATE JUDETELE AU FOST INFIINTATE ODATA, PRIN ACEEASI LEGE, DECI AU ACEEASI VARSTA. IASA VARSTA MEDIE A LOCUITORILOR DIFERA DE LA JUDET LA JUDET.
Vasile pe 16 Ianuarie 2022, 17:16
#1
In fotografie,este un milog .
Votati -ma si pe mine ca o sa fie bine ! A fost bine numai pentru el ! Afacerile,afaceri ! amantele,amante ! si cam atit.Cetatenii in 2o24 !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.