Cadrele medicale de la Spitalul din Alexandria sunt suparate pe colegii lor de la Spitalul din Turnu Magurele

16 Ianuarie 2022, 09:53 | 4487 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Spitalul Turnu Magurele.

Locuitorii din zona deservita de Spitalul din Turnu Magurele, care au nevoie de ingrijire medicala, trebuie sa mearga la Alexandria.

Citeste si: OCLUZIA ZILEI: SUNTEM SPECIALIȘTI ÎN TREABA ALTORA ȘI NU NE VEDEM DE TREABA NOASTRĂ

Spitalul din Turnu Magurele este de Covid, cu zero pacienti, se freaca menta sau laba ciorapului (la Alexandria se face carambul) sau mama impunge si eu trag sa vezi ce ie (servici) imi fac.

Citestesi: POLIȚISTUL E LA DISPOZIȚIA INSTITUȚIEI, FETIȚA A FOST PUSĂ LA DISPOZIȚIA DOMNULUI

Oricine poate sa fie cadru medical in aceste conditii. Salariul si sporurile ar trebui acordate in functie de cati pacienti sunt tratati in spital ( Covid sau non-Covid)

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Adrian pe 06 Aprilie 2022, 21:12
#15
Pt toti
Asistenta de face videochat catalina
Sandibel pe 21 Ianuarie 2022, 13:52
#14
Ptr Elena
Nu justifică nimic că e șeful suprem al tuturor inclusiv al primarului. El si pupinc*riștii se duc la muncă când vor și dacâ vor, si restul la muncăăă!
Elena pe 21 Ianuarie 2022, 11:36
#13
Karma vietii
Cum justifica delcea faptul ca iubita lui Viorela Meca a primit ani de zile un salariu nemeritat? Adică doamna Meca de ani de zile nu face ture de noapte și nu vine la servici dar este pontata pe grafic și pontaj ? Adică ia un salariu nejustificat și ilegal! Ea sta acasă dar ia același salariu ca toată lumea,pai e corect? Ea nu sta niciodată ture de 12 ore la servici și nici ture de noapte nu face,cum vine asta? Pai unde ești cu corect delcea??? Pana când îți bati joc de toată lumea când tu ești mafiotul și hoțul din spital !!!!
Doina pe 20 Ianuarie 2022, 13:11
#12
Vise
Cum sa avem un sistem medical performant cand responsabilii isi bat joc de pacienti si le fura banii din buzunar? Lipsurile din spitale sunt mentinute tocmai pentru a favoriza afacerile celor care conduc aceste institutii
Sanda pe 20 Ianuarie 2022, 09:03
#11
Ptr Meri
Nu vrei sa știi cum îl pupă in față pe Delcea și cum râd de el pe la colțuri. Sanda Dușmanu vecină cu Viorela râde de nu știu ce relație cu Hercule.
Meri pe 19 Ianuarie 2022, 10:49
#10
Personalul medical din spital
Peste tot exista un “Delcea”

Peste tot exista un "Cuclea”care il sustine.

Dar stiti ce este mai grav ?

Ca peste tot exista oameni care desi nu sunt de acord cu drepturile incalcate si cu abuzuri,TAC .

TAC,crezand ca nu fac nimic rau,ca daca vorbesc cine stie ce patesc.

Sli uite asa raman 2,3 oameni care chiar daca sunt constienti ca raman fara loc de munca sau sunt supusi unor situatii greu de suportat ( detasari,transferuri,comisii de disciplina, salarii diminuate sau demiteri ),dreptatea,verticalitatea lor e mult mai importanta. Si lupta.

Si pt voi.

Si suporta tot si pentru voi.

Macar de ar fi apreciati....

Datorita lor, si nu a voastra care TACETI,se poate schimba ceva.

Din puctul meu de vedere sunteti la fel de vinovati ca cei care au avut privilegii si au sustinut un “Delcea”sau un " Cuclea”.

Speram cu totii la o normalitate.

Hai sa contribuim,zic .

Colegilor din spital le doresc succes .

Pacientilor le doresc sa fie tratati cu profesionalism si compasiune.
Narcisa pe 18 Ianuarie 2022, 16:32
#9
Spital
Cum poate funcționa o secție fără medic anestezist? Cum poate fără personal ? Delcea continua răzbunările pe spital și personal? Nu te gândești ca vei plăti intr-o zi pt tot domnu Dr delcea?
Dr.Lungana pe 18 Ianuarie 2022, 10:59
#8
Spital
Situația spitalului Turnu Măgurele

Delcea Florin este un mare mafiot împreună cu primarul,bineînțeles ca nu sunt singurii

In România, spitalele primesc bugete foarte mari – sunt unități care au alocate și câte 400 de milioane de lei. Cine le controlează are în vârful pixului achiziții de medicamente, aparatură și alte servicii de zeci de milioane de lei. Foarte dest, banii nu ajung unde trebuie și sunt sifonați de manageri mână-n mână cu politicienii și mafia locală sau centrală



Koku pe 16 Ianuarie 2022, 22:15
#7
Ptr Ristea Petruta
La dumneavoastra la spital doctorii sunt pontati zilnic si vin doar când sunt de gardă. Este normal?
Geta bioenergeta pe 16 Ianuarie 2022, 20:11
#6
Spital centru de excelență
Păi să vă spun. Doctora Minune a fost la spital cam 5-6 zile pe lună. Este șefă pe două secții.Are cabinet in policlinică. La spital se ocupă cu bârfe,râde de pacienți și de salariați, din Teleormanenii prosti nu ii scoate.Sat fără câini.Doctori au plecat o grămadă. Cine nu pleacă capul în fața lui Delcea este umilit și batjocorit.Mai nou managerul a început să bată salariații.A trecut de nivelul de înjurături la bătaie.Si unde crezi? La poartă în văzul tuturor. Asa da manager.
Ristea petruta pe 16 Ianuarie 2022, 18:03
#5
Rade ciob de oală sparta
Și Alexandria sunte ți Fffff stresați cred că de aceea nu mai stiti citi nici CT din cauza oboseli .,..pune ți diagnostice după ureche precum lautari...înainte să comentați de Rasii noștri de la turnu ....uitați va în ograda voastră.
Ioan pe 16 Ianuarie 2022, 15:36
#4
Confirm
Subscriu la cele scrise de #3, pregătirea cadrelor medicale din spital este lamentabilă, cel puțin jumătate dintre ele. Interesul față de pacienți este de multe ori mai mic chiar decât pregătirea. Nu există coordonare între medici și asistente. 5 zile consecutive nici un medic nu a trecut prin saloanele covid.
Geta bioenergeta pe 16 Ianuarie 2022, 12:12
#3
LA TURNU MĂGURELE E SPITAL!
Păi,dacă te doare mai tare un deget,te trimit la Alexandria sau Buc*rești.La Spitalul din Turnu Măgurele,unde angajările sunt făcute la Primăria Turnu Măgurele,de către primar și apropiații lui,iar în spital unde Delcea ”organizează activitatea”,competențele și prezența la locul de muncă a fiecărui angajat,observăm că totul este atipic față de oricare altă instituție de îngrijire a sănătății.Instituție care trebuie să ofere tratament pacienților cu personal specializat în știința sănătății și echipamente medicale auxiliare.Și când spun specializat,școlit,mă refer și la pregătirea pe care trebuie să o aibă un medic,asistent ori infirmier.Nu lafel ca cea a milițianului care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni și făcut peste noapte la iuțeală și cu șpagă.Asta tot crimă și corupție este.La Turnu Măgurele,din păcate,nu se poate vorbi despre așa ceva.În schimb,salariile sunt nemeritate și exagerate.Și atunci vă mai întrebați de ce pacienții sunt nemulțumiți de serviciile medicale.
Tudor pe 16 Ianuarie 2022, 11:55
#2
De unde vii tu lele
Orașul turnu Măgurele este oraș fără primar,fără consilul local se vede. Ca a fost sub tutela luidragnea,cei de acuma sunt dezorientati,deorece nu mai este nimic de ciordit,totul s-a ciordit înainte .
Eu pe 16 Ianuarie 2022, 10:09
#1
Nu e valul 5?
Unde sunt zecile de mii de bolnavi trâmbițati la TV? La Turnu Măgurele nu e niciunul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.