Un senator de TR a inventat, din prostie, o super viteza, nici nu stim cum sa o definim, sa-i zicem TERE-PORTARE

13 Ianuarie 2022, 22:00 | 1902 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Danut Cristescu

Dan Cristescu, senator de TR, ne anunta ca si-a facut cabinet parlamentar mobil. Am ramas masca cand am auzit de asa ceva. Asta e hotarat sa faca treaba. Papa mai are asa ceva.

Cum se desfasoara activitatea la papamobilul senatorial?! Pe unde intri, ce faci acolo?! E mult mai complex decat un cabinet parlamentar simplu (domnul senator a inventat si masca medicala simpla).

Citeste si: Bombardierii din fruntea judetului Teleorman. Mare e pepiniera lui Dragnea

Toate bune si frumoase pana ce a afisat si programul. La ora 13:00 termina programul la cabinetul imobil din Alexandria si se urca in cabinetul mobil, unde apasa pe un buton si este TERE-PORTAT la Videle. Intr-o secunda ajunge in orice loc din Teleorman. Pe-ăştia îi avem, cu ăştia defilăm. 

Program ianuarie 2022!

Cabinet parlamentar Alexandria - strada Mihăiță Filipescu nr.9 - Tel/Fax: 0247313364 - e-mail: dancristescu2003@yahoo.com Luni-Vineri - 10:00 -13:00

Luni - Vineri - 13.00 - 17.00 - cabinet parlamentar mobil :

Program cabinet mobil: - Marți - Drăgănești-Vlașca; - Miercuri - Videle, Crevenicu; - Joi - Furculești; - Vineri - Botoroaga;

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
#6 pe 15 Ianuarie 2022, 20:18
#5
cu o mică completare la #5
despre obiceiul grecilor de a zbura/arunca farfuriile ... se știe că grecii aruncă și sparg farfurii nevinovate de podea, la paranghelii deci când sunt cu chef, fericiți, și neaveniți la volan.

Românii (mai ales nevestele lor) le sparg la supărare casnică și revoltă mai 'domesticită'... mai cu impact psiho-intelectual puternic educativ.

Sesizează-te tu (oricare parlamentar

de TR), și constituie o comisie de studiere a acestui fenomen : "de unde au luat grecii acest obicei --de la extratereștri?--, și luarea de măsuri pentru a nu se "implementa" și în România (vezi acțiunile AUR la Primăria Timișoara și la "Porțile de Fier" ale... Parlamentului).

NB. : Oricum un ciob de farfurie nu se compară cu un ou stricat sau niște tomate roșii, bine coapte ale lui nenea ministru Daia. Părerea mea!
Cristescu pe 14 Ianuarie 2022, 20:50
#4
/:()€&&@@@
Am fost lingăul lui Dragnea și am ieșit in fata CJ sa -l apar pe Dragnea cind s fost percheziția DNA la CJ Telorman
PSD pe 14 Ianuarie 2022, 18:19
#3
Ciuma rosie
Un limbric oportunist = analfabet functional.
Șenilă pe 14 Ianuarie 2022, 17:51
#2
Am mai meditat șiii, onest, revin.
Consider că inițiativa dlui Senator este lăudabilă, foarte originală (demnă de imitat) și benefică misiunii sale de Ales de TR... Iată și o sugestie : pentru o mai rapidă deplasare a PapaMobilului său între haltele din teritoriu, alături de programul așa numitului, în titlul aceste știri, _Program cabinet mobil_ pe zile/localități să menționeze și orele de 'prezență pe asfalt'... ca să-i eliberăm carosabilul (cum se procedează în sport la raliuri auto și circuitele de ciclism). "Vâscozitatea" rutieră, îngrămădeala și ambuteiajele să nu îi prejudicieze activitatea. Ar mai fi de precizat : culoarea, numărul de înmatriculare, sub ce drapel circulă, dacă are girofar sau antemergător și... dacă i se va atașa o remorcă pentru noul aliat(?) ...APP-Livache.
C.U. Șenilă pe 14 Ianuarie 2022, 10:15
#1
PapaMobil, nuuu! poate MobiloSenator.
Niciun senator, deputat, sau șef al încăperilor parlamentare (a senatorilor, a deputaților ) nu își pot achiziționa un PapaMobil. Din nicio țară a lumii.Să rămână unic!

Să nu ÎNTINAȚI numele Sfântului Părinte, suveranul R P Vatican, contrafăcând autovehiculul său din dotare. Amintiți-vă ce a grăit Tov İlici Oltenițeanu în 1989 despre impostorul N.C. Scorniceșteanu : "a ÎNTINAT înaltele valori și idealuri ale comunismului, ale socialismului științific". Și știți ce a pățit bietul zid de la Târgoviște,și acum are cicatricele de la gloanțe.

Totuși, singurul om politic, aborigen d'al nostru, care merită un așa mijloc de preumblare prin țară, este Livache. Însă niciun om de rând, pieton sau șofer, nu merită să zică : sunt mândru că-i sunt conjudețean!

Doar İrinuka are dreptul să exclame, cu mândrie : Uite-l pe papa al meu, cu PapaMobilu' său!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.