Mai multi jandarmi, cu pensie speciala, sunt in carti pentru paza de la viitorul parc comercial din Turnu Magurele

13 Ianuarie 2022, 17:22 | 4619 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Kaufland

Conform surselor noastre, jandarmii au iesit de curand la pensie. Specialist in domeniu - asta se numeste lacomie si putin mai multa prostie.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
doar pe 17 Ianuarie 2022, 12:45
#10
jeg
Jeg uman aia de angajeaza pensionari, si tot jeg uman pensionarul care mananca in locul unui tanar cu familie de intretinut. excaim excaim excaim
Mihai pe 16 Ianuarie 2022, 15:14
#9
Comentarii fără rost
Bai frate nu va înțeleg, voi ieșiți ca la pensie cu 500 și apoi va plângeți ca nu aveți. Omule ăla deși a muncit pana sa iasă la pensie vrea mai mult pentru el. Tot timpul trebuie sa vrei mai mult. Care i problema voastră? Ca muncește? Vedeți va frate de ale voastre mergeți la munca și nu mai fiți frustrați pe munca altora care merita tot respectul. Nu sunteți decât niște frustrați care comentează la adresa oamenilor care muncesc. Comentați frate la adresa parlamentarilor care fura acolo trebuie punctat nu aici.
George pe 16 Ianuarie 2022, 05:47
#8
Dușmănia si invidia
Nu am nimic cu nimeni dar Frați Untesu procedează corect de ce ia scos statu la pensie sa fie pensionarii bun si tot statu le da dreptul sa se reanngajeze la privat si acuma cine este de vină Frați Untesu sau Statu vedeti cîtă Dușmănie numai din cauza sărăciei a guvernantilor care au distrus tara
Yxz pe 14 Ianuarie 2022, 21:38
#7
Ciuma rosie
Cei trei frați Untesu alias pateu, niște Klingonieni naturali de o prostie rară. Ca toți milițienii din APP.
Un coleg de la jandarmi pe 14 Ianuarie 2022, 16:31
#6
Untesu
Milogul asta este culmea nesimțirii și a tupeului! Cit a lucrat la jandarmi își urmarea doar interesele personale!Acum nu poți să te duci undeva sa nu dai de Untesu! Milogul,nu îi ajung cei 5000 lei pensie!
Hasan pe 14 Ianuarie 2022, 14:48
#5
Mata stie
Pe voi ce va oprit sa vă faceți jandarmi? Cumva sunteți invidioși, sau dobitoci? Dacă vreți și puteți domnilor academicieni duceti-va voi paznici, nu va trebuie decât un testat. Dar atunci nu veți mai avea libere de sărbători, in weekend, noaptea și va va f..te grija de alții, că așa e viața.
Niste labagii pe 13 Ianuarie 2022, 23:57
#4
Lidl
Jeguri
A. C. G pe 13 Ianuarie 2022, 23:28
#3
Milogul
E vb de untesu, un milog cu nevasta florareasa. Din zona. Pt cunoscători.
Xyz pe 13 Ianuarie 2022, 21:10
#2
Ciuma rosie
Și lăcomia și prostia, dar mai mult prostie! În afara de a fi paznic ce știu sa facă jabc-ii? (jandarm angajat pe bază de contract) NIMIC.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.