Pe dinafara e vopsit gardu’/Si inauntru e elefantu’! Garda de Mediu Teleorman te invita sa ii apreciezi (in),,activitatea,,! MOV: miel, oua, vin. POV: porc sau peste, oua, vin

13 Ianuarie 2022, 13:45 | 2079 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Garda de Mediu

Un sondaj de opinie inutil, despre o institutie inutila, cu o activitate inexistenta! Ba a facut ceva: a bagat Romania in infringement in problema depozitelor de deseuri! Statul roman are de ecologizat 35 ha de pamint si cladiri partial demolate si contaminate de la UVCP si vreo 52 ha de cenusa de pirita de la combinat, numai in zona Turnu-Măgurele !
 Alte actiuni de control efectuate sint cele ,,tematice de Pasti si Craciun,,: MOV si POV! Adica: miel, oua, vin dar si porc, oua, vin! POV mai inseamna si peste, oua, vin! In frigiderele dvs, se gaseste asa ceva???

Alta actiune preferata este ,,pana prostului,, adica cersitul de motorina pe motiv ca  ,,nu ne -au dat bani de carburant luna asta/ s-a terminat cota, la mijlocul lunii/ s-a diminuat bugetul si s-a marit planul,, etc.. Chestia misto e ca fermierii au camere de vederi amplasate la rezervoarele de motorina, ca sa impiedice furtul, asa ca exista inregistrari berechet la acestia! Dvs. cind ati facut ultima oara plinul la masina???

Cea mai banoasa actiune este ,,fum in ochi sau la furnale,, care se desfasoara in localitati precum: Poroschia, Brinceni, Smardiooasa, Turnu-Măgurele, Lunca, Putineiu, Buzescu, Scrioastea etc. ziua in amiaza-mare cu comisarii ,,stind de 6,,! Totul legal, cu autorizatii de mediu date de ei! Dvs. ardeti autovehicule pe strada???
Si astea sint lucruri vazute din drum, ca ce o fi inauntru, vorba proverbului ,,Pe dinafara e vopsit gardu’/Si inauntru e elefantu’,,!
Votam desfiintarea Garzii de Mediu Teleorman? DA sau nu! Nu stiu, nu exista!!!
https://l.facebook.com/l.php?u=https://docs.google.com/forms/d/1OlaIpko1fC04cLHqb3T6E2_PL-HjPfxU4_oznpEZzcI/edit&h=AT0CmTx63S-MU6Q5zjeq6S8Ceacq6ughT5cYEqNjAcPclnFJ4S6Vs7SWAFwFy9NQ0Zpb1yC1vKbVxCDtxWrTazWMj4J9XiDc-WcmNVfu94ZTS-bV-YINn_8RiCVujzMBS290&s=1

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Stan Patitu pe 13 Ianuarie 2022, 14:12
#4
Cit poate sa fure un comisar de mediu ?
Eu le dau sa ia cu burta! Cita mincare si bautura pot baga in ei! Fara pachete ca nu e catering la mine! Si daca vor sa faca gargara cu motorina le dau, dar sa nu fumeze! LOL
Kelemen Humor pe 13 Ianuarie 2022, 14:09
#3
Este adevarat !
In Romania nu fura ungurii! In Teleorman nu fura maghiarii din Furculesti si Cringu, de la recensamint! Deci este comisarii maghiari? Nu! Deci fura!
Taczos Berna pe 13 Ianuarie 2022, 14:00
#2
Nu este adevarat!
Vreu sa spuila voi, ca nu est adevarat! Ei nu este recuperatori, nu este clan de mafie! Ei incaseaza,, taxa de mediu,, in natura!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.