Sonda de petrol, descoperita ieri in centrul Alexandriei, produce si gaze naturale!!!

12 Ianuarie 2022, 19:13 | 1.410 | 0
Sonda
Car Universal

 Astfel, in cursul zilei de azi au fost reluate exporturile de gaze naturale imbuteliate, in vrac, la cisterna, catre poporul frate si prieten argesean! Din pacate, insa din cauza presiunii mari la care erupe sonda, este greu controlabila lichefierea, astfel ca la o curba gazul s-a dat pe partea cu curba si cu soferu si a ajuns in sant! De unde si proverbul ,,la cur basinele trosnesc,,!

S-a remediat incidentul prin preluarea gazului in vestitele butelii albastre de 10 kg, alintate in popor si ,,negrese,,! Independenta energetica a fost rezolvata, de miine se trece la exportul de butelii galbene de 15 kg, denumite in popor si,,lamuii,,! Armata nu are nici un amestec de gaze, de unde si dezmintirea de ieri! 

Mai mult, aici>>explozivnews24.ro

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.