Bombardierii din fruntea judetului Teleorman. Mare e pepiniera lui Dragnea

12 Ianuarie 2022, 23:21 | 1.270 | 1
Danut Cristescu
Car Universal

Pagina Facebook Dan Cristescu, senator-bombardier PSD de TR 

"Bombardierii știrilor false!

Pentru că apar anumite știri false➡️aș dori să vă informez:

■ Nu există obligativitatea măști FPP2 ( n.r. FFP2 si nu sunt masti chirurgicale), se pot utiliza măștile medicale ( n.r. medicale si medicinale sunt tot pe acolo) simple ( n.r. a inventat masca medicinala simpla, FPP2 este complexa). Este doar o recomandare.

Am vrut să știți!

La mulți ani, Ionilor!"

1 comentariu Comentează

  • #1
    pe 13 Ianuarie 2022, 00:37
    Despre informări corecte sau nu
    Autorul acestei știri se dă om corect, și ne informezează, cică !!! ... îi acuză pe bombardierii știrilor false... dar se pare că el este un MARE BOMBARDIER, și nu își dă numele!
    Dar face o confuzie uriașă între masca chirurgicală, masca medicală simplă, masca medicinală simplă, masca FPP 2 complexă, FFP 2... și s-a oprit aici. Bravo lui!, că nu a nimerit la "MASCAȚII eroi ai Legii" care fac ordine în țară". Halal informare NEfalsă b!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.