Ca pe la noi, pa Teleorman! Pentru un mediu mai uscat, mai curat, in chiloti! Intotdeauna ,,always,,!

08 Ianuarie 2022, 08:44 | 2320 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Garda de Mediu

In vreme ce comisarii GNM Teleorman zac in birouri pe motiv de greva, pe cimpuri zac si gunoaiele adunate de Craciun si Anul Nou!

Angajatii mediului teleormanean vor sa fie bugetari de super-lux si mini-munca si sa beneficieze de diverse sporuri: de calculator, de fax, de imprimanta, de e-mail, de facebok, de condus masina, de alimentat masina cu carburant, de schimbat caucioacele masinii, de telefon mobil, de raspuns la telefon fix si mobil, caci aceste activitati sint daunatoare grav sanatatii umane! 

In discutie ar mai fi sporul de permanenta, caci programul de lucru este de la 9 pin’ la 2, daca nu ninge sau ploua, precum si sporul de somaj tehnic de acasa, caci daca poti sa faci controlul din birou fara sa fi vazut terenul, cu atit mai mult poti sa actul de control de acasa, nestresat de vinerea verde cind ajungi la birou cu bicicleta, cu pingeaua proprie sau rata de ora 8!

Este pus pe tapet si sporul de discomfort nazal si olfactiv, provenit de la deseurile aflate in descompunere pe toate coclaurile, dar aici s-au dat masti anti-covid, asa ca problema pare rezolvata!
https://www.facebook.com/Sindicatul-Național-al-Gărzii-de-Mediu-100692099132632/

In perioada de greva se cauta cu infrigurare firmele useristilor pentru a fi controlate! Aici a picat napasta pe plafarul fostului subprefect userist din Turnu-Măgurele, pe care l-a mincat in cur sa se duca la Rise Project cu o valiza de documente! In schimb noile birouri si depozite ale lui Simionescu, sint sarite din schema, neexistind certitudinea ca are toate autorizatiile!

Deasemeni, nici crescatoria de gaini ouatoare si nici fermele agro-vegetale ale primaritei Mariana-curdefier de la Uda-Clociov nu vor fi controlate, caci a trecut cu sufletul la APP-Dragnea!

Intrucit firmele useristilor sint putine ( si concentrate in Rosiori si Draganesti de Vede si ceva pe Videle), pe lista ,,dusmanilor de clasa,, care trebuie controlati au aparut pmp-isti fosti si actuali, aici figurind: Nitulescu ( dusmanul lui Dragnea), cuscru’ lui Nitulescu ( Marian Popa) si toata cooperative acestuia, cu firmele asociate!
Pe lista sint si rebelii lui Orban: Claudiu Cracea de exemplu, care va fi controlat si la zmeura, si la capsuni, si la fragi, si la catina, si la aronia, si la panourile solare, caci trebuie dat exemplu pentru tradatori! Aviz amatorilor!
In schimb vor fi scutite firmele lui Dragnea si Nicolae, caci nu se face sa controlezi detinutii politici, care au suferit in lupta cu statul paralel si perpendicular!
 La capitolul primar este un singur userist, ala de la Draganesti de Vede, asa ca vorba unui comisar mai hitru, cu mustata: ,,Bine bre si noi anu’ asta pe cine amendam? Sau nu amendam? Ha?,,.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fane și ileana pe 09 Ianuarie 2022, 07:48
#3
Mediu ostil sau prietenos
Comisar verificați și unde deversează ferma salcia apele uzate și dejecțiile de la porci și dacă mai funcționează stația de epurare de la abator .conducta pe se deversează dejecțiile in balta de la cirlomanu este ascunsa atit de bine și numai din satelit se vede .fiul lui Dragnea și noul acționar Tianu G zis Mădălin tractoristul 2 nu au făcut investițiile pentru protecția mediului .
Costel pe 08 Ianuarie 2022, 11:13
#2
Raliu de mașini
De ce nu luati masuri,cu soferii care fac drifturi,raliu zgomot cu tobele modificate la masini,nu putem sa dormim noaptea,la ciuperca si in statia de autobuz catre Ciu.prceni.
Bravos națiune ! pe 08 Ianuarie 2022, 10:20
#1
Politicul împarte funcțiile la stat,meritocrație ioc
Să ne uităm în urmă și să încercăm să judecăm cât mai corect tot ceea ce se întâmplă azi.Sub conducerea cărui partid au devenit tot mai pretențioși bugetarii?Cine a hrănit și dezvoltat întreaga turmă de votanți care au sufocat dezvoltarea României?Și,nu în ultimul rând,cine sunt cei mai bogați dintre politicienii ce au parazitat și au supt fără limite bugetele locale și pe cel național?La finalul acestei constatări deloc exagerate,nu trebuie omis și un control amănunțit al tuturor organigramelor din instituțiile statului,plus numărul de angajați cu rezultatele obținute și eficiența,dacă aceasta există,de pe tot parc*rsul unui an la locul de muncă.Nu de alta,dar banii pentru pretențiile exagerate a multora dintre bugetari,vin tocmai din buzunarele spoliate ale celor ce încă mai au de muncă la privat.Și pentru că au mult timp liber și mai puțin pentru atribuțiile de la locul de muncă,ce fac?Ies cu fluiere și lozinci penibile scrise parcă de analfabeți funcționali,la proteste de stradă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.