Judecatorii din Teleorman refuza, rand pe rand, sa judece cazul spagarilor de la permise.

06 Ianuarie 2022, 06:08 | 4903 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Coruptie

Judecatorii din Teleorman refuza, rand pe rand, sa judece cazul spagarilor de la permise.

DNA a trimis dosarul spre solutionare tribunalului Teleorman, pentru ca spagarii care dadeau permise pe bani, dar si cei care plateau pentru acestea, precum si intermediarii, sa raspunda in fata legii, insa magistratii zic "pas", rand pe rand.

Ba ca se cunosc cu politistii spagari, ba ca au rude care au de-a face cu ei.

Cine sunt cei trimisi in judecata de Direcția Națională Anticorupție: Politistii examinatori EIB DANIEL CRISTIAN, VELCEA CRISTIAN si LUPU STELIAN, cel din urma fiind pana sa fie saltat de procurori chiar seful serviciului de permise si inmatriculari Teleorman.

Urmeaza intermediarii VOICILĂ FLORIN IONUŢ zis "Gogorici" (nelipsit din compania politistilor examinatori, nu numai cei trimisi in judecata) si PIŢIGOI MARIAN (instructorul de la Videle, bun prieten cu politistul Eib, caruia i-a si imprumutat masina cand a lui era in service), dar si alti intermediari sau candidati care au dat spaga: RĂDULESCU A. MARIA, DINCĂ A. EMIL zis "Milu", NIŢĂ S. ION, EREMIA D. MARIAN zis "Marţianu",  PETREACĂ M. VALENTIN, IANCU I. VIŞAN zis "Başliu", MILITARU D. VICTOR VALENTIN, BECA I. PARTENIE VIOREL,DINCĂ L. DRAGOŞ VALENTIN zis "Cagea", PANAIT I. MARIAN, FLESCHIN F. CONSTANTIN ALEXANDRU, VĂDUVA P. ION

Ceilalti politisti examinatori functioneaza acum dupa principiul, "Hotu' neprins e negustor cinstit", pentru ca, nu-i asa, nici usturoi nu mananca si nici gura nu le pute, desi majoritatea au niste averi pe care nu le pot justifica in veci cu veniturile oficiale, dar despre asta este de urmarit in continuare daca ar exista o presa preocupata cu adevarat de bunastarea cetatenilor care sa nu mai crape in accidente produse pe soselele din Teleorman, sau o sectie anticoruptie care sa fie preocupata de spagari, si nu de cine scrie pe diverse site-uri despre aceste cazuri despre care toata lumea stie, mai putin cine ar trebui sa ia masuri legale.

sursa: pagina Facebook Alexandria, Teleorman, Romania

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Monica Paunescu pe 22 Ianuarie 2022, 19:36
#6
Bravo!
As vrea sa am si eu in Constanta o publicatie ca asta.
Babu pe 08 Ianuarie 2022, 18:15
#5
Curvița de la Videle
S.a futwt nevasta lu pițigoi cu cine a apucat o panaraamă de mâna întâi
Z pe 06 Ianuarie 2022, 19:17
#4
Uite AICI!

https://www.teleormania.com/post/valentin-dumitrașcu-șeful-ipj-teleorman-legătură-explozivă-cu-fina-lui-bitanu?fbclid=IwAR1FDdFwRhg5XdILPDkPOfG1yGd1yCRoQgwFzk7UUatyMUTqvWgh0KYz7ps
Dorel (cel vestit) niciodată vinovat pe 06 Ianuarie 2022, 18:01
#3
Există soluții pentru o justiție dreaptă și oarbă
O eroare în titlul știrii... Corect e : "Judecătorii din Teleorman, rând pe rând, merg la casierie pentru salariile babane si nemeritate, în așteptarea specialelor pensii nesimțite.

Vrei dreptate?, transferă-ți dosarul... nu în alt județ, ci în altă țară. Orice țară de pe glob, cu excepția a două Republici (primele la corupție în Europa)... Republica Sud Dunăreană (locul întâi la corupție), respectiv Nord Dunăreană (și aici pe locul doi ?!).

Trăiască spiritul lui Vlad Țepeș Vodă!
Ne-am dat seama demult! pe 06 Ianuarie 2022, 10:22
#2
Cine a condus judetul 25-30 de ani?!?
La umbra caror conducatori au aparut infractorii impreuna cu faptele lor binecunoscute de catre toata lumea?Fapte cunoscute si de parte din Politia,Justitia si SRI Teleorman.Ce-ar mai fi de comentat atunci cand vedem politisti infractori condamnati si justitiari complici cu infractorii?
Va dați seama ? pe 06 Ianuarie 2022, 09:35
#1
.
Acum va dați seama la ce nivel a ajuns corupția în TR ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.