Claudiu Cracea - Conducerea PNL Turnu Magurele a fost dizolvata pentru delict de opinie

06 Ianuarie 2022, 05:24 | 3580 vizualizări | 30 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea

Astazi , am aflat .... pe surse , ca intr-o sedinta a PNL Teleorman , conducerea PNL Turnu Magurele .... a fost dizolvata. Adică , dacă nu au reușit sa o schimbe în alegeri democratice , au facut-o prin voința....forței! Probabil pentru delict ...DE OPINIE !

Subsemnatul , l-am susținut in alegerile interne pe Ludovic Orban! Oricum , alianta cu PSD și trimiterea în judecata a lui Eugen Pirvulescu , face din PNL Teleorman , o organizație fără viitor ! Pacat , ca în PNL Teleorman , încă mai sunt și oameni cu caracter!

Cu astfel de metode (ca și cele de la Congres) , PNL devine un partid NEFRECVENTABIL! Spre bucuria PSD .... la Turnu Magurele , va face opoziție, traseistul Ica Calota și eminenta cenușie Adrian Simionescu (fost deputat PSD , actualmente condamnat penal) !

PS Domnule Pirvulescu , iti transmit , din Republica Dominicană, unde sunt intr-o vacanta binemeritata , un călduros " La mulți ani !"...știi tu de care !

Citeşte şi
Comentarii (30) Adaugă comentariu
Tudorica Dorobantu. pe 11 Ianuarie 2022, 19:41
#30
Nu se intelege..
-Cum sa fie dizolvata conducerea PNL Turnu Magurele. Organizatia poate fi dizolvata, pe cand Conducerea poate fi demisa. Care-i situatia de fapt?

-Care "PNL Turnu Magurele"? Nu stiam ca ar fi existat asa ceva prin urbea noastra! Ca au fost, mai sunt si, probabil, vor mai fi nisti "insi" prin carciumi, prin parc*ri si pe strazi care se lauda ca ar fi liberali(mai degraba libetini), este alta gasca-n alta traista! In incheiere, va rugam sa ne mai scutiti cu balivernele voastre. Desigur, odata si odata va fi si Primar de la PNL, dar va fi dintre cei " "transferati" de la PSD, "liberi de contract"(ca bani pentru cumparat nu aveti)
Contele Mapucci de Daravella pe 08 Ianuarie 2022, 13:19
#29
Ioanei de Arc
Caută ce a mers prost la voi în ogradă! Frustrarea care se simte din disc*rsul tău, dovedește din plin asta! Te-ai întrebat vreodată, totuși, de ce ăia pe care-i înjuri au ales altă cale? Nu cumva matale faci parte din clica de trepăduși care spera să culeagă avantaje de pe urma victoriei lui Crăcea? Când aduci PSD-iști notorii pe listele PNL în defavoarea meritocrației din organizație, te mai miri de ce unii au ales dușmanul? Din răzbunare! De aia! Și pentru a demonstra la ce a dat Crăcea cu piciorul pentru rapandulele alea din anturajul său. Dacă era deștept, mergea pe mâna celor pe care i-a marginalizat, dar el a ales trepădușii lingușitori. A luat banii pentru loc*rile eligibile pe lista de consilieri? A luat. A pierdut însă voturile alea pe care ăia jigniți și lucrați mârșav le-au direcționat spre Cuclea. O vorbă înțeleaptă spune că cine nu trage învățăminte din greșelile făcute, viața îl va obliga să le repete, fapt dovedit de cele 4 înfrângeri suferite în fața candidaților PSD.
Mitică pe 07 Ianuarie 2022, 20:45
#28
# 24
Labă tristă, vezi că vocabularul te trădează. Te-ai deconspirat ca prostul! O să-i spui lui Gigi cine ești, nu de alta, dar tipul chiar crede în prieteni falși. Oricum, la momentul potrivit te fac eu ce cacao!
Mafalda pe 07 Ianuarie 2022, 18:51
#27
Adaugire
Am uitat de Mihai Florin.
Ioana de arc. pe 07 Ianuarie 2022, 17:32
#26
Profitorii.
Paunescu cum nu a mai fost pus pe lista de consilieri,a fugit la Alde.Un profitor care și ar vinde și sufletul pentru arginti.Un Iuda contemporan fără coloană vertrebrata. O rimă care se tiraste prin noroi .
Pentru Mafalda pe 07 Ianuarie 2022, 14:31
#25
Raspuns
Băi, tu nu ești prost degeaba. Ai și întocmit lista de consilieri. Chiar ești Mafalda.
Jack zis Teican Gigi. pe 07 Ianuarie 2022, 13:54
#24
Muie și ție betivane onanist.
Iubitor de psd mai nou.
Mafaldo,cit adevar zisesi! pe 07 Ianuarie 2022, 13:34
#23
Simionescu,ghiuleao puscariasului.
Pe timpuri pușcăriașii trăgeau o ghiulea legată cu lanț în timpul detenției.Grea sarcina pentru oropsiți penele să poată remonta în urma ecestei aduceri în partidul liberal.Aripa lui Citu și cea a lui Orban se vor razboii fără șansă și i vor aduce încă un mandat lui Dan Cuclea.
Psd-ist pe 07 Ianuarie 2022, 13:12
#22
Sa nu ne lasam pacaliti din nou
Cuclea merge pe drumul batatorit de Cracea.A batut strazile si ulitele cu echipa lui de campanie si dupa ce sa vazut cu sacii in caruta si- a aratat adevaratul caracter.Fata de rinjetul afisat atunci cind are un interes,sufletul lui este negru.Un frustrat care a in loc sa incerce sa-si ajute colegii cu ceva probleme,a afisat fata de acestia dispretul,ironia eftina si aerul acela,specific lui,de superioritate,plus ca a dovedit inca o data ca este un mare TRADATOR .A angajat in primarie si la societatile unde CL este majoritar adverari politici din campania electorala incheiata.Lista este lunga si a scandalizat si cel mai tolerant psd -ist.Se vorbeste in tirg ca financiar prospera asumindu -si rolul de CTITOR al urbei(cetatea,biserica,casa armatei,casa casatoriilor,cinematograf !!!)Se spune ca nici nu mai este interesat de PSD,nu mai suporta ciuma rosie.Nici multi dintre noi nu mai suntem interesati de el !
Hari pe 07 Ianuarie 2022, 12:49
#21
Pt Mafalda
Da mă, astea sunt tinerele speranțe ale peneleului local. Cu ei, acest partid o sa ajungă la groapa istoriei, looserii...
Mafalda. pe 07 Ianuarie 2022, 11:52
#20
Viitorul birou permanent al liberalilor.
Burghiul,Păunescu,Fane bmv,Musat Tudorel,Dragodan,Cocu Bogdan,Simionescu,Mohora,Mihaela Burghiu..Astia care tot au mai fost de nu aduceau voturi pentru partid datorita nepop**aritatii și caracterului duplicitar.Danut Cuclea va cistiga detașat în fata liberalilor de carton .
Mafalda. pe 07 Ianuarie 2022, 11:51
#19
Viitorul birou permanent al liberalilor.
Burghiul,Păunescu,Fane bmv,Musat Tudorel,Dragodan,Cocu Bogdan,Simionescu,Mohora,Mihaela Burghiu..Astia care tot au mai fost de nu aduceau voturi pentru partid datorita nepop**aritatii și caracterului duplicitar.Danut Cuclea va cistiga detașat în fata liberalilor de carton .
Un alegator echidistant. pe 07 Ianuarie 2022, 11:48
#18
Explicatie pentru "echidistant".
Romanul are o vorba: SA DEA DUMNEZEU SA-I IA DRACU'(sau dracul ca tot aia este) PE TOTI! NU ARE NICI UN ROST CA UNII POSTACI SA DEA TOT FELUL DE EXPLICATII PENTRU "MARILE INSUCCESURI" ALE LUI CLAUDIU CRACEA. DIFERENTA INTRE CUCLEA SI EL A FOST MULT MAI MARE, DAR SOCOTELILE FINALE AU FOST "ARANJATE" CA SA NU SE FACA DE RAS.(ASTA NU INSEAMNA CA DANUT ESTE VREUN PRINT DIN LEVANT PENTRU LOCUITORII URBEI. EL ESTE COPILUL LUI ING. BICIU SI AL PRM). IN REALITATE NICI PE LOCUL 3 NU IESEA!! ADEVARATA PROBLEMA ESTE DE CE NU SE RETRAGE DIN VIATA POLITICA, ASA CUM A PROMIS DE DOUA ORI? DE CE SA LASE PE SEAMA JUSTITIEI REZOLVAREA PROBLEMEI? ASTEPTAM SA-SI DEA DEMISIA DIN PNL SI SA SE INSCRIE IN PARTIDUL LUI ORBAN.
Jacko pe 07 Ianuarie 2022, 06:06
#17
Alegătorului
Mă tem că dacă viitorul candidat PNL va repeta greșelile lui Crăcea, rezultatul va fi identic. Cât despre diferenţa la care a pierdut, se poate explica simplu: a beneficiat de susţinerea solidă)pentru prima oară cu adevărat, nu doar declarativ). A avut cu ce cumpăra voturi. Practic a cam fost la paritate cu PSD la acest capitol. Numai că diferența decisivă a făcut-o modul în care au gestionat situația cei doi. Cuclea a căutat să racoleze. Crăcea din contra, s-a crezut prea devreme câștigător, și i-a determinat pe mulți să plece din cauza tratamentului la care au fost supuși. Și uite că cei cărora Crăcea le-a pus tălpi au decis învingătorul. Problema e că nu s-au analizat niciodată cauzele înfrângerilor succesive ale lui ci doar s-au căutat vinovații în altă parte. În postare, Crăcea reclamă metoda nu tocmai ortodoxă prin care a ajuns fără organizația unde era șef, dar uită că a făcut la fel cu Cocu, pe care l-a executat la fel de parșiv. Acum, Pârvulescu i-a tras-o lui și Bitanului.
Alegator pe 06 Ianuarie 2022, 20:20
#16
Un primar pe tobogan
Lui Cuclea i-a trecut glontul pe la ureche.Nici 300 de voturi,fata de Cracea, l-au facut primar.Ii este frica piticului de Cracea.Pentru asta incearca sa minimalizeze valoarea politica a adversarului sau.Stie ca a cazut in cap privitor la increderea pe care o au cetatenii in primarul Nimic.El va pierde alegerile urmatoare indiferent de ce cotracandidati va avea.Explicatia ca se ocupa doar cu chestiunile financiare din primarie !
Jacko pe 06 Ianuarie 2022, 18:19
#15
PNL-istului
4. Una dintre cauzele pentru care a pierdut Crăcea este faptul că deși a avut la discreție bani, cu care a putut rivaliza cu PSD la cumpărat voturi, a dat banii pe mâna unor interlopi notorii.

5. Caracterul lui l-a trădat, nu alții. S-a văzut pe val, și chiar avea șanse să câștige, dar fix atunci s-a pripit să plătească polițe. Nu-ți faci dușmani înainte de alegeri!

6. Echipele care l-au sprijinit au fost primele care au primit șuturi. Unui liberal care a bătut asfaltul alături de tine nu-i pui tălpi. Și nu promovezi în consiliile de administrație doar clientela. Nemulțumiții s-au sporit ca număr.

Sunt cauze și cauze, dar e mai ușor de văzut paiul din ochiul altuia decât bârna din ochiul propriu.
Jacko pe 06 Ianuarie 2022, 18:09
#14
PNL-istului
D-le PNL-ist, prima eroare în comentariul dvs este referitor la numărul de consilieri eligibili. PNL la Turnu are un nucleu dur apt să scoată 5-6 consilieri, cu sau fără Crăcrea. Acum depinde și de listă! Cu PSD-iști notorii gen Daciu, Nuță, Constantin, Petrescu, nu prea te mai poți socoti un partid liberal. Dar, hai s-o luăm metodic:

1. Se observă clar faptul că voi încercați să ascundeți adevăratele cauzeale înfrângerii lui Crăcea&PNL; sub marota așa zisor trădători. Dar voi v-ați pus vreodată problema de ce au trădat? Ce i-a împins s-o facă? Nu!

2. Crăcea are un caracter mai autoritar spre dictatorial. Înconjurat de Curtea Franței din filială, a ajuns să vadă realitatea prin spusele lor, nu aia care este. În loc să-i domine, a fost dominat le lăudacii din jurul lui care au profitat din plin de asta.

3. Spre deosebire de Cuclea, cel care a reușit să-i atragă pe transfugi prin avantaje, Crăcea i-a alungat pe cei care l-au ajutat.
Pentru pnlistul Cracea. pe 06 Ianuarie 2022, 17:04
#13
Cracea ,cel ce scrie este Dragodan vânzătorul de morminte .
Noua organizatie va fi neputincioqsa deoarece anumiți sefi din bpl chiar nu sunt cunoscuți de liberali .Vin cu un trecut pesedist ceea ce va nemultumii ellectoratul de dreapta ..L ati uitat pe Păunescu zis și Haplea!
Pnl-ist pe 06 Ianuarie 2022, 15:34
#12
Cracea
Fără Cracea, PNL la Turnu Magurele se bate sa scoată nu un primar ci un consilier! Toți oamenii lui Cuclea și toți neputinciosii vor fii în PNL : Musat Tudorel, Florin Burghiu, Florin Mihai ( sotia angajata de Cuclea), Burada Petre (angajat de Cuclea), Gigi (angajat de Cuclea), Cocu Bogdan (abonat la lucrări cu primăria lui Cuclea), etc
piticu pe 06 Ianuarie 2022, 11:59
#11
un jeg de om
craceo, du te nene de unde ai venit.tu nu vezi ca esti un maimutoi de om.. ti ai batut joc de oameni escrocule. la pastrat cu tine..neghiobule
M pe 06 Ianuarie 2022, 11:57
#10
Lui Cracea
Tocmai tu vorbești de lucrători perverse? Ai uitat ce i-ai făcut tu și cu Bitanu lui Cocu la alegerile de anul trecut? Chiar nu ți-e rușine?
danut pe 06 Ianuarie 2022, 11:53
#9
bine de stiut
Fra Cracea PNL-ul o sa beleasca dick-ul la Turnu Magarele.
O simplă părere de om simplu pe 06 Ianuarie 2022, 10:10
#8
La vremuri noi,aceleași personaje
O țară plină de foști și cu vechi năravuri și obiceiuri.Să nu ne buc*răm,totuși,lucrurile se petrec în același mod în orice partid.Cu toții sunt lafel,iar țelul lor,odată ajunși în funcții de orice fel,este să se înfrupte cât mai mult din banul public.Exemple sunt peste tot în țara asta.Așadar,viața merge înainte alături de hoți,de mincinoși și de persoane implicate într-o politică din ce în ce mai greu de acceptat și plină de caractere urâte și slab pregătite.Până când autoritățile abilitate să facă ordine și să respecte legile țării nu își vor face treaba și nu vor judeca și vor pedepsi cu aceeași măsură pe oricine și din oricare partid,chiar și pe cei neimplicați în mocirla polticului,în țara asta lucrurile vor merge din rău în mai rău.Nu cred că am spus nimic nou sau care să mai mire prea mult pe cineva.
Turnean pe 06 Ianuarie 2022, 09:32
#7
.
Claudiule tu stai prin Dominicană iar noi murim de foame prin Turnu, ni sa lipit stomacul de șira spinării de cind așteptăm investitorii promiși de tine și Bitanu... peste 2 ani să-l lași pe Mușat sa candideze ca e mai deștept și mai hot decit tine. Loosere !!!!!!!!

Vrei să-ți plângem de mila ?
Parpanghel pe 06 Ianuarie 2022, 09:15
#6
Haoleo!
Ce făcuși mo Parvulescule, l-ai lasatara pe Cracanel fără cirvici? Se mor io dacă dacă ăsta nu e mangleala pe fața! S-a uschit gagiu' în Domenicană de rău tau arzoiule, dar-ar bună în oasele tele de naspaliu! Acum nu mai poate să să baga în seamă, ca l-ai sundrit pe la spatele, cu perversa de pe Târgu Ocna. L-ai lăsat lefter de fonctie.
Geo. pe 06 Ianuarie 2022, 08:04
#5
De așteptat această schimbare.
Benefică aceasta schimbare pentru suflarea liberala.Ai candidat de 4 ori și mai vrei la ciolan ....Sunt de acord cu ce ai spus de Simionescu,l ai uitat pe Mohora .Vom construi un pnl bazat pe încredere și transparentă.
Aoleu pe 06 Ianuarie 2022, 07:39
#4
,
Claudiule, pierdusi cașcavalul ? Mai ajungi tu primar când o zbura porcu
gogu pe 06 Ianuarie 2022, 07:11
#3
Pentru pnl
Aroganța, prostia, îngâmfarea, ambiția minciuna și interesul personal au dus la asemenea rezultat care era de așteptat. Ai fost și rămâi un looser.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.