Turnu Magurele - Politia vegheaza, dar nu garanteaza.

05 Ianuarie 2022, 18:32 | 3501 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Ciuperca

Ne scriu cititorii - "Raliu de mașini

La fintina arteziana ,,Ciuperca" au inceput raliurile, drifturile masinilor puternice, de la ora 21 pina la ora 2 noaptea nu putem dormi in blocurile apropiate, Politia nu aude, nu vede cine mai rezolva problemele in acest zis municipiu..."

Ciuperca este supravegheata video de catre autoritatile din Turnu Magurele (Primaria a montat foarte multe  camere video in municipiu). Asta se numeste coruptie nesimtita - institutii ocupate de corupti si nesimtiti. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Niste betivi pe 14 Ianuarie 2022, 00:04
#10
Politia
Niste militeni betivi si cacaciosi
SuperMan pe 09 Ianuarie 2022, 12:55
#9
PtProstu'DeLa7
Bha esti tu nebun? Hai zi, zau! Ai condus tu regulamentar si ti a luat ala permisul? Poate ai plecat ca smecheru' si n ai luat p.v, te ai gandit ca daca nu l semnezi si nu l iei, nu mai exista!
Ion pe 09 Ianuarie 2022, 12:43
#8
Pff, ai dovedit cat de prost/a esti! Tu clar esti prost/a, fiica ta cu**a, ori fiul tau derbedeu sau drogat! Du te dr*cu cu mentalitatea ta de comunist! Tu de unde vezi tinerii aia? De unde stii ce fac noaptea? Ii vezi din podul casei? Taci dracu ce te faci de ras, ma ta tot cu**a a fost ca de, e din turnu si taticul tau, un derbedeu si un golan! Uite, nene, daia e sfant prezervativul, sa nu se inmulteasca progeniturile ca tine! Off, ce va place sa semnalizati! Daca taceai, nu stia nimeni cat esti de redus/ a mintal. Du te dracu si muta te in padure daca toti din jurul tau nu sunt buni! Mars la cacat! Sa dea politia amenzi, daca iti vine copilul acasa cu amenda, urlii si faci ca toti dracii, atunci vei zice ca sunt politistii ai dracu...pofta buna, cand mananci cacat!
Abuz în serviciu pe 06 Ianuarie 2022, 16:39
#7
Abuz în serviciu
Și când își fac treaba nu și-o fac bine

Polițiștii din Turnu Măgurele (ex:Dolana) știe sa sancționeze cetățenii fără proces verbal ca el este zis Americanu și te trezești acasă cu citație sa predai permisul și cu amendă de 1000 lei... Corupții uuuu dacă se poate sa ajungă comentariul ăsta la Domul Doalna
Kira pe 05 Ianuarie 2022, 22:37
#6
.
Un oraș plin de derbedei, golani fără căpătâi, drogați și c*rve. Tinerii sunt o mare problemă, pt că nu le place munca, ci doar golăneala. Umblă noaptea pe străzi fără rost, beau, urlă, înjură... Mașinile aleargă în de mare viteză, turând motoarele la maxim. Părinții poartă vina și responsabilitatea, dar poliția nu se implică absolut deloc. Alooo! Poliția! Existați în orașul ăsta fantomă? Ieșiți dracului pe străzi, patrulați zi și noapte, luați la întrebări derbedeii, dați amenzi, faceți arestări, făceți-vă datoria, că de-aia luați salariu și ați depus un jurământ. Sunteți în slujba cetățeanului, sau nu? Dacă nu, duceți-vă dracului la cules de căpșuni, de sparanghel, că oricum tăiați frunze la câini... Adică nu faceți NIMIC.
. pe 05 Ianuarie 2022, 21:15
#5
.
Dar va culcati la ora 9 de nu puteți dormi de niște mașini? Când dati cu bormașina la 7 dimineața nu mai ziceți nimic hai
Daa ma da pe 05 Ianuarie 2022, 20:59
#4
Lol
Cine credeți voi ca sta tot timpul cu ochii pe camere? Prea multe filme dăunează grav...
Paul Walker pe 05 Ianuarie 2022, 18:54
#3
Fast&furios;
Se filmează noul film din aceasta serie, de aia de aude
Elena pe 05 Ianuarie 2022, 18:46
#2
Politia
Exista poliție în Turnu Măgurele ?



Pai cine mă ? pe 05 Ianuarie 2022, 18:43
#1
.
Comandantul politiei navetist și adjunctul vai...

Șeful de la circulatie navetist iar seful de la ordine publica și mai vai,vai... Pai atunci, cine ma?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.