Un om din trecut gandind la viitor sau invers!

04 Ianuarie 2022, 12:12 | 1644 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Victor Dragusin

La cumpana dintre anii 2021 spre 2022, eu Victorie Drag-us-in( asa se citeste, va rog!) mi-am facut un remember pe post de bilant, cind in urma cu vreo 4 decenii, stam pe treptele Sfatului Popular Alexandria si ma gindeam daca B.O.B al PCR Mun.Alex. m-ar propune si alege pe mine!

SI ce-as mai varui si zugravi eu sfatul popular an de an-reparatii curente si capitale de mai multe ori pe an! si pe tovarasul Tabacitu de la sindicat l-as pune mandatar la o unitate de alimentatie publica, pe care as amplasa-o in fata bisericii, ca sa mai terminam odata cu sectarismul asta mistic si religios si sa construim omul nou de tip socialist! Eu zic mi-au iesit! Dvs.ce credeti?

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
termopan ionescu pe 04 Ianuarie 2022, 14:23
#2
2 schimbari de termopane nu strica!
Adevarul este ca schimba termopanele ca pe chiloti! A placat cu aluminiu cladirea noua, acum da placile jos, baga vata minerala, pune placile la loc, envelopeaza cu polistiren expandat cladirea veche pe ploaie si ninsoare si peste 2 ani face acelasi lucru ca s-a facut mucegai si condens! Cica e inginer de meserie!
ilie de la scularie pe 04 Ianuarie 2022, 14:09
#1
adevarat graiesti
Adevarat graiesti povestitorule! Omu e membru in secta,, Martorii lui Iliescu,, si se inchina la icoanele lui Marx, Engels si Lenin!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.