Video Victor Dragusin are probleme grave la mansarda: tulburari psihice si isi neglijeaza familia

03 Ianuarie 2022, 05:24 | 1801 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Victor Dragusin

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, primarul Alexandriei, in loc sa faca o urare decenta,  a dat o lista lunga de sfaturi. Victoras se crede un tatuc al resedintei de judet.

Dragusin - ".....ocazie de a ne regasi pe noi insine si de a redescoperi adevaratele valori care ne definesc: familia, credinta, bunatatea si compasiunea.... (n.r. asa este el)." 

Citeste si: FOTO REVELION DE NEUITAT! UN MUNICIPIU A RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ, PRIMARUL A ORGANIZAT FOC DE ARTIFICII. DOREL, ȘEFUL DE LUCRĂRI, A CHEMAT UN POPĂ SĂ SFINȚEASCĂ LOCUL AVARIEI

Ce sa mai zicem de faptul ca multi alexandreni sunt plecati peste hotare si sunt despartiti de familii.

Primarul Alexandriei este un individ cu probleme grave la cap, nu-si respecta familia si nu are valori. Marele conducator al resedintei de judet i-a jignit pe alexandreni, si-a permis prea multe si de prost gust. Daca tacea, facea o urare din suflet si la locul ei, filozof ramanea. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
#2 pe 04 Ianuarie 2022, 12:18
#5
Pentru #3.
Desi nu inteleg ce rost are intrebarea dvs. va spun ca in jur de 80(opt zeci) ani. Nu cred ca il cunosteati. Daca l-ati fi cunoscut mergeati la biserica si-i aprindeati o lumanare si aflati.

A FOST UN OM DE CARACTER, NU A FACUT NICI UN RAU NIMANUI SI NICI IN POLITICA NU S-A AMESTECAT.
Făcăleț pe 04 Ianuarie 2022, 08:24
#4
.
42 de ani
Petru pe 03 Ianuarie 2022, 22:11
#3
Pentru “un om”
Ce vârstă a avut profesorul gogu Ionescu ?
Un OM. pe 03 Ianuarie 2022, 16:24
#2
IN MEMORIAM.
LA TRECEREA DINTRE ANII 2021-2022 S-A STINS DIN VIATA UN MARE OM-PROFESORUL GOGU IONESCU.CUVINTELE, ORICAT DE CALDE SI ORICATA TRISTETE AR CUPRINDE IN ELE, NU AU ROST.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
Pentru toți primarii pe 03 Ianuarie 2022, 09:43
#1
PROSTIE,AROGANȚĂ ȘI TUPEU
Toți primarii ăștia care stau pe funcții mai mult de două mandate,le iau banii și puterea mințile.Dacă după 8 ani,orașul arată mai rău și mare parte din comunitate este nemulțumită,de ce dracu mai candidați pentru al-III-le sau al-IV-lea mandat?Nu vă ajunge cât ați furat,cât v-ați bătut joc de viitorul și destinele celor pe care i-ați mințit și prostit cu tot felul de povești și promisiuni?V-ați aranjat pe viață,pe copiii,rudele și apropiații din jurul voștru,trăiți în lux,prin vacanțe scumpe și proprietăți ascunse de ochii celor pe care i-ați furat,și nu aveți grija zilei de mâine,dar gândul vă este tot la acolo unde miroase a bani și combinații.Și asta este principala grijă a tuturor primarilor și a celor din jurul lor,care se joacă cu banii din bugetele locale,nerealizând lucruri importante pentru oameni.Tot ce lăsați în urmă nu sunt decât acțiuni de fațadă,dar foarte scumpe.Cum bine spunea cineva:”AȚI DAT SĂRĂCIA CU SCLIPICI”!Așteptăm și ziua când veți da socoteală pentru tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.