Ливиу Николае Драгня( LND) - un ceas stricat, care arata ora Moscovei!

27 Decembrie 2021, 09:04 | 1703 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Intrucit nimeni nu il mai crede ca este sarac si nici cinstit, Liviu Dragnea promoveaza un partid extremist si filorus, creat pentru el, de catre Codrin Stefanescu ( fosta mina dreapta a lui Corneliu Vadim Tudor, cu care voia sa faca justitie pe stadioane, cu mitraliera!)-APPP ( Alianta pentru Patrie).

Emisiuni de televizor gen:,, Vocea patriotului nationale,, si ,, Racnetul Carpatilor,, ii ridica osanale si arata cit de mult a fost el persecutat de multinationale si de ,,noua ordine mondiala,, si de,, statul paralel,,!!!

Caramida, cu care Rares Bogdan se batea in piept, aratindu-si patriotismul, i-a fost predata, la stafeta, lui Livian Nikolaevici Dragnov, comandantul cazacilor APP!

Doctrina partidului este simpla si adresata omului nestiutor de carte: impotriva vaccinarii Covid-19, a certificatului verde si impotriva dictaturii sanitare mondiale ! Adica stati si muriti acasa , intrucit spalatul pe creier cu sampon Sosoaca face bine la firul de par si la sanatate in general!

Liviu Dragnea refuza micro-centralele atomice americane, preferind centralele rusesti tip balsoi, cu tehnologie nesigura gen: Kozlodui si Cernobil! Kozlodui are 5 reactoare oprite din 6, ( ultimul va fi oprit in 2023), iar Cernobil doarme sub un sarcofag de plumb!

Ceea ce uita ipochimenul sa spuna este ca: a blocat exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra de catre americani, caci voia sa i se garanteze neintrarea in puscarie! De asemeni a blocat si construirea grupurilor 3 si 4 ale Centralei Atomice de la Cernavoda cu tehnologie canadiana de tip Candu, incheind un accord-fatoma cu chinezii in acest sens!

Atit de mult ii pasa de bietul popor ca i-a umplut de cacat pe prim-ministrii: Grindeanu si Tudose, iar cu madam Dancila s-a sters la cur, ca nu au jucat, cum le cinta el! Si l-a trimis acasa si pe prim-ministrul Japoniei venit in vizita cu 150 de oameni de afaceri niponi!

Strategul Dragnea nu vrea F-16 pentru dotarea armatei romane, vrea Mig-21, probabil mai bune la araturile de primavara ,vorba cintecului:,, A trecut iarna si frigul/ A cazut din pasari Mig-ul,,!

Dupa ,,privatizarea,, insulei Belina pe PFA Liviu Nicolae Dragnea, poate va aduceti aminte de podul construit de chinezii in zona Turnu-Măgurele ( sau Seaca, sau Cioara)-Nikopole ! Din pacate nema pod, doar cai verzi pe pereti si povesti de adormit Irina !

Este pentru subventie la carnea de porc dintr-un motiv simplu: ferma de porci Salcia!
Este pentru programul tomata dintr-un motiv si mai simplu: serele si solariile doamnei Bombonica de la Giuvarasti!

Faptul ca exista multi prosti care se uita in gura lui, fiind promovat la greu pe ruble rusesti si yuani chinezesti , arata clar faptul ca mesajele lui Putin, transmise prin gura lui Dragnea prind bine la ,,mujicii romani,,!

Nationalismul promovat de Dragnea si ciracii lui inseamna izolationism de tip Koreea de Nord si Cuba, intr-o lume globalizata! Adica foamete, frig, saracie, revenirea la comunismul de tip Ceausescu!

Intrucit propaganda comunista este interzisa in Romania, ne intrebam de ce comunistii neo-sovietici APP, zburda prin tara, agitind apele? Oare nu ar trebui populata la loc inchisoarea Doftana, cu ,, tovarasii ilegalisti,, care au aparut dupa 3 decenii, timp in care s-a crezut in extinctia speciei ?

Propaganda rusilor sare in apararea lui Dragnea, dupa ce a fost ironizat de vedeta MSNBC: „O dezinformare, un atac asupra Romaniei”

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Danut pe 28 Decembrie 2021, 11:18
#10
pt. nr.8
Stimate domn/doamna,

Intradevar oamenilor le este frica de d-l Dragnea, dar nu pentru ca "vine" ci din cauza ca daca vine nu le mai ramane nimic in buzunare, si chiar si buzunarul dumitale va ramane gol; lasand gluma la o parte, nu ar fi mai bine ca d-l Dragnea sa se angajeze undeva, sa se intretina singur fara sa mai fie nevoie de persoane ca dumneavoastra, zic eu cam incuiate si inculte, sa il intretina?

Și pt.mămicuța ta pe 28 Decembrie 2021, 09:50
#9
Măi,#8,ai uitat de tratament?
Te-ai trezit cu noaptea-n cap ca să bați câmpii și să dai limbi?E târziu amice,mult prea târziu.Infractorul ăsta de care ne spui tu,nu a putut să facă nimic atunci când ocupa jilțul din fruntea parlamentului,azi poate doar să viseze la sentințele ceva mai blânde ce stau să vină.Iar de pus la punct mai poate pune doar niște slugoi analfabeți și spălați pe creieri ca tine.
Ptr toți pe 28 Decembrie 2021, 06:58
#8
,,,
Va făceați pe voi de frică. Vine Liviu și vă pune la punct
Graba strica treaba! pe 27 Decembrie 2021, 15:41
#7
Ziceai ca in Brazilia la caldura vrei sa stai!
La batrinete ti-ai dat seama ca ai gusturi proaste la femei! Bun, ai schimbat tabara! Dar sa dai tu un tinar brazilian pe un rus paros cu picioarele inghetate, bai Liviule! LOL
Celula 13 bis de la Rahova! pe 27 Decembrie 2021, 15:36
#6
Asteptam sa te intorci Livi !
Ziceai ca trimiti inainte un baiat de al tau, sa iti tina patul cald! Ai uitat? Vezi sa nu racesti si sa te invelesti bine cu plapuma lui Codrin! Te asteptam in 2022! grin
Gigi pe 27 Decembrie 2021, 14:54
#5
Vorbeste lumea
Da, Cuclea la ce partid mai este ca cica nu mai e cu psd -ul ?
Dănuț cuclea zis koyu pe 27 Decembrie 2021, 13:43
#4
Sclavii lui dragnea
S-a terminat cu jupânul ! Iar sclavii lui mă pot linge pe mine pe picioare. Cred că deja o fac . Așa că am ajuns numărul unu .
Danut pe 27 Decembrie 2021, 12:18
#3
pt.Cetatean
Chiar nu vedeti raul facut de acest domn Liviu Dragnea?

-acapararea de active:Hanul Diligentei, fosta casa a partidului, hotelul Turris, s.a.;

-toti oamenii care au gravitat in jurul acestui domn s-au imbogatit imediat pe spatele multimii;

-mergeti, va rog, in orasele din Ardeal, in special Oradea, Cluj, Sibiu si faceti comparatie cu Turnu Magurele; acolo unde a fost la lucru "mana" domnului Dragnea s-a ales praful .

Va doresc un calduros "La multi ani" iar anul care vine sa va aduca mai multa intelepciune si sa priviti spre viitor, nu spre un trecut "negru" care va intra in istoria urata a politicii teleormanene!
Sa te manance pe 27 Decembrie 2021, 12:14
#2
Rahatu
De sărăcie, lingău, pupinc*rist, sclavete a lu dracnea, "cetățene"... esti un fomist infect de cea mai joasa speță, exact ca o potaie d.aia care se gudură cu coada între picioare... pun pariu ca nici dinți în gură nu mai ai, d.aia lingi in c*r un infractor...
Cetațean pe 27 Decembrie 2021, 11:31
#1
Este clar
Tot cu LND suntem. Indiferent ce rahat mâncați.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.