Recomandarea lui Chef Livian pentru masa de Craciun: gugustiuc fiert in suc propriu, fezandat bine la rece, cu bere calda Rahova si varza bruxelleza!

24 Decembrie 2021, 04:28 | 2254 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Recomandarea lui Chef Livian pentru masa de Craciun: gugustiuc fiert in suc propriu, fezandat bine la rece, cu bere calda Rahova si varza bruxelleza!

Pentru ca matul subtire cu cheltuiala se tine, la antreu se serveste peste sau daca ai bani, te serveste pestele pe tine, cu tot ce vrea muschiul tau! Mie pestele mi-a adus noroc si functia de ,,perfectul,, prefect!

Apoi trebuie continuat musai cu friptura de porc, dar aveti grija unde taiati porcul, cit de gros e soriciul invitatilor si cine pupa porcu’ in cur, ca sa ia basica! Mie felul asta nu mi-a iesit, am vrut sa tai un porc de Salcia intr-o curte institutie de stat si m-au pirlit cu 3 ani si ceva de stat la rece!

Ar fi bun si un vinat, daca dvs. sinteti vinatorul , caci eu n-am stiut ce sint, Ponta n-a stiut ce este! Drept care el a fost trecut la categoria ,,fazani,, si pirlit nitel la foc mic, dar a ramas cu penajul neatins! Eu mai prost, categoria ,,gugustiuc,,, m-au luat de la mica distanta, cu pusca pentru elefanti!

Vinat mare nu recomand chiar daca Ciolacu a impuscat ursi cu Omar Haysam si nici cerbi sau caprioare, caci nu stiu de ce, mi se spune si ,, lopatarul,, , dupa despartirea de Irinuca!

Subseful de supt mine, Codrin , insista sa va propun un,,coq au vin,, , dar ma sfiesc, caci cuc cu vin am servit in fiecare zi la Rahova si sint cam satul de felul asta, precum este ursul de ghinda!

Salam de Sibiu nu va recomand, caci e cam scump si am alergie severa la asa ceva!

La desert recomand nuci braziliene, caci Codrin stie el o reteta, pentru care nu e nevoie de nuci si nici macar sa mergi in Brazilia!

Concluzia pentru saracani, babe, mosi si prostimea, care ma voteaza pe mine: ai bani, maninci, n-ai, inseamna ca nu ti-e foame!!!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Presa'tor local pe 25 Decembrie 2021, 19:53
#6
Pt Dan Pop #1
Cauți vreo știre în articolașul nereușit, ca și cele anterioare(niște bazaconii, cu greșeli gramaticale și formulări de plâns) al netalentatului "prozator" Sergiu Lică?! Mai bine citește- o pe Vio de Videle.

Altă treabă nu ai?!, mai bine toarnă-ți un pahar cu vin și... Hai noroc!
Mi,lui La pe 25 Decembrie 2021, 12:42
#5
Aceeași educație,limbaj și tupeu ca a lui LND
Băi,secătură,de ce să ne fie frică de un hoț mincinos???Mai degrabă lui să-i fie teamă de electorat și de unele instituții care știu ceea ce a făcut atâția ani,și care l-au prins doar cu mici găinării,deocamdată.Hai să vedem,din primăvară,unde se va acumula mai multă teamă,și din partea cui???Cât va mai merge gargara și prosteala de Teleorman la nivelul de înțelegere a întregii Românii???Un singur lucru să nu uitați,România și diaspora nu sunt Teleorman!
La pe 25 Decembrie 2021, 08:36
#4
La
Să îi mâncați c u lui LND,vă e frică de el
Cacalita pe 24 Decembrie 2021, 18:30
#3
Porcul și purcelul
La aceasta societate fiul lui Dragnea. A tăiat mincarea de la gura muncitorilor,lucru care nici comuniști nu și-au permis sa facă,nici cei trei directori care au fost nu și-au permis sa facă acest acest lucru .Ultimul director PINA sa vina purcelul lui Dragnea a mărit cota de carne de la 5kg la 7kg.

Lucru care nu a fost de acord fiul lui Dragnea,însă ne pare rău ca nu știm numele acestui om .Unul din directori de acolo a făcut. O afirmație

Cine va tăia cota de carne va fi blestemat de dumnezeu .
Presa centrală ne oferă știri?? pe 24 Decembrie 2021, 13:36
#2
”Porci” până la cele mai înalte niveluri
Pentru cine nu a văzut bine,porcul din această fotografie e cel din stânga.Porcul care trăiește din ceea ce a furat cel din dreapta.Cel din dreapta e doar un mare escroc și un mare hoț.
DAN POP pe 24 Decembrie 2021, 10:14
#1
ȘTIRE
UNDE ESTE ȘTIREA DIN ACEST ARTICOL AUTORULE ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.