Doamna, va plac pestele??? de Liviu N.Dramaturgu

23 Decembrie 2021, 05:49 | 2326 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Cum am intrat in politica! Pe usa din dos, de la bucatarie, ca prin fata nu ma primea nimeni, eu avind mustata porrno si dinti galbeni de mamaligar!

Asa ca am descins acasa la Petre Roman, prim-ministrul si barbatul nevestei lui dintii! Aveam la mine, in Aro, niste peste de Dunare ( crap, salau, somnisor si morunas) si niste zarzavaturi de socra-miu, ca si eu eram la prima nevasta!
Paznicii de acolo m-au directionat repede:,, Prin spate boule, unde dai buzna in fata,,!
Am intrat in bucatarie , unde d-na Mioara Roman m-a intrebat:,, Cine esti tinere,,?
Dialog:
LND: Doamna va plac pestele? Eu sint pestele de la Teleorman! Pardon, sint de la Teleorman si m-am gindit ca poate vreti ceva de post, cu dezlegare!
MR: Cum te cheama?
LND: Dragnea Liviu de la FSN Teleorman si vreau sa fiu prefect!
MR: Stai, putin, ca Petre face cu aspiratorul in sufragerie! ( il striga!) Petre, vino putin, draga!
MR: Petre, uite ce tinar destept! Sa il pui prefect la Teleorman! Ia uite a adus peste viu, cred ca o sa te umplii de solzi! In papornita aia, ce mai ai tinere?
LND: Zarzavat : patlagele rosii si verzi, ciusti, ardei gras si gogosar, ceapa rosie si niste zaibar de la noi, facut din gamaie, rosioara si tita vacii! Asta creste nivelul politic pe linie de partid si stat, in dormitor!
PR: Zaibarul nu se face din hibrid?
LND: Nu, tovarase prim-ministru se face din vita de vie romaneasca altoita bine!
PR: Ia stai, de unde te stiu eu pe tine?
LND: De la facultate ar trebui, dar nu cred, ca eu mai mult cu rock-ul , cu trupa, in perioada aia! Poate v-a zis verisoru lu’ doamna Mioara de la Alexandria ceva? Sau poate baiatu de la Videle, Adriean?
PR: Gata! Te stiu , tu erai prieten cu unu’ Fiscuci de la UTC! Ce baiat grozav! Ce mai face?
LND: O sa faca bine, am eu grija, daca si dvs. aveti grija! Saru-mina, sa traiti! Clic aici pentru "Trecutul lui Dragnea"

Peste ani si ani, am inteles de ce A1, A2 si A3 m-au interzis! Nu vroiau sa-mi plateasca drepturi intelectuale pe replica mea:,, Doamna, va plac pestele?,, , pe care a furat-o Badea si Voiculescu-puscariasu! Huoooooo, hotilor!

Iar cateringul de la tara la Bucuresti , tot eu l-am inventat! Catering si caterinca cu Aro!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Fărâmița lambru pe 23 Decembrie 2021, 12:51
#2
Amintirii ratate
Șansa lui Dragnea cind a ajuns prefect a fost ca a întîlnit o persoana numit Emil Lungu om foarte greu care atunci era și pe statul de plata de. Actuala ferma salcia .ulterior acesta i-a devenit consilier de taina .Marea drama a vestii om a fost ca la final cind a părăsit ferma salcia a fost bajocorit,jignit și ofensat de actuala directoare economică Ilie Elena,Alături de fiul lui Dragnea și dragne Ilie Acest consilier de taina a fost cel care a spus și a avertizat ca Dragnea va face pușcărie dar cei din jurul lui Dragnea nu l-au ascultat,cu excepția unei singurele persoane de la aceasta societate.

$ pe 23 Decembrie 2021, 08:24
#1
Obiceiuri proaste ai tu Livacheee...
Cum ai putut să pleci cu ARO 4x4 cu încărcătură (nefacturată?) de pește, zarzavat și zaibăr tocmai la Buc*rești? Păi de atunci ai tu cornițe ;în lipsă de tine ce a făcut dânsa în Alexandria? ( bombonica). Că și cu irinuța la fel, ai lăsat-o singurică. Te-ai parcat la atelierul auto al stațiunii Rahova cu vechitura de ARO 461, ca să-l repari. 2 ani ai lăsat-o afară, și acum te plângi. Să te porți mai frumos cu APP (Alianța Patrihoților Penitenciarizați). Greu cuvânt de pronunțat ați ales în titulatura partidului. Preluați de la Băse "Pușcăriabili"...și primiți-l și pe el (cu flota) .

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.