Exploziv! Liviu Dragnea a fost vazut in compania unor fete pe interes-materialiste

21 Decembrie 2021, 05:32 | 3017 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Fete

Dupa ce s-a despartit de marea iubire Irina, Liviuta s-a consolat in bratele unor frumuseti din Comuna Uda Clocociov. Toata tara stie ca Irinuca a fost pe interes.

Iata ca nu a trecut mult timp si Liviu a fost surprins in compania unor fete cucuiete. Din pacate si acestea sunt pe interes: vor 100 de lei la pensie. Cea imbracata in rosu, galben si albastru este sefa lor, si ea cu interese. Sursa: explozivnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Un ied din UDA'N CLOCOT pe 23 Decembrie 2021, 19:54
#8
în dezacord cu Țapul cu cornițe
Părerea mea! Doamna capră a procedat corect-political, așteptând-ul cu eșarfa tricolor din inventarul primăriei pe ex'vătaful PSD actual născător de alianțe (Alianța Proștilor !!, nu a Pușcăriabililor ?? ).

Constituția și CCR să se pronunțe, vrem!

O altă poză vă va surprinde și mai intens în primăvară, pe 3.03.2022 ziua de naștere a Tov. Ion Ilici Iliciăsta, când Tovu. într-o "vizită de lucru, de partid" se va poza la Uda cu "Capra și figuranții ei". Fostul preș. PSD, cât mai e slobod e și liber... să se bage în APP. (Livache, fără Scorniceșteanu, pardon Oltenițeanu ăsta... nu vei pupa nici măcar un scăunel cu trei picioare, în parlament în '24...nicio șansă). Părerea mea!
Tapul cu cornite pe 23 Decembrie 2021, 08:09
#7
Si cele 6 caprite
A fost odata un tap incornorat care si-a insusit cam tot ce se putea de prin jud Teleorman.Dupa ce si-a facut stagiatura la mititica pornii in campanie electoralape unde credeti? Pe la UdaClocociov acolo unde mama capra se mobiliza si aduna toate capritele care nu aveau treaba la casele lor in ajun de Craciun. Inarmat cu esarfe cu sigla APP (ALIANTA PENTRU PROSTI)a venit sa spuna turmei ca:"astia de la guvernare au furat si ce mai ramasese de pe vremea lui si de acum inainte toata turma doamnei capre sa voteze APP'

Apropos ce mai reprezinta acest individ la ora asta incat doamna capra la asteptat cu esarfa tricolor? PACAT...!!!!
Fărâmiță Lambru jr. pe 22 Decembrie 2021, 13:47
#6
Tanti Frusina,și eu te iubesc !
Și mai mult ca mătușa Filofteia. De îmi dai un semn și-o poză, îți voi trimite carnetul de partid APP (Alianța Patrihoților Penitenciarizați) și îți voi dedica niște versuri pregătite pentru viitorul imn al unui nou partid parlamentar în 2024... dacă se coboară pragul la 0,01%.

Grăbiți-vă voi teleormăneni și cereți adeziuni... stoc limitat !
Fărâmiță Lambru jr. pe 22 Decembrie 2021, 01:12
#5
Distribuitor de adeziuni la Alianța Jupânu
Frunză de trifoiaș verde,

Babele sexi, au ceva ce nu se vede. Doar vulpoiul cu cornițe, un Livache,

Vede VOTU', îl miroase, la ciumate,

Și la masculii lor roșii, căci se poateee.

Doar în județul cu noroi și... cu de toate.
Bibi pe 21 Decembrie 2021, 21:03
#4
Jantezele
Asta.i electoratul de la Uda. Îi lipseste lui Barbuleasca aurul din dotare,nu si.l mai etaleaza,prea sarac electoratul pt.a se afirma.
Fărâmița Lambru pe 21 Decembrie 2021, 18:36
#3
Cintec
Frunza verde de trifoi

Frumoase sunt babele la noi

Cu livache pe locul doi

In Teleormanul cu noroi

Adus de ciorditorul doi (livache)
Mătușa Filofteia din Uda Clocotita. pe 21 Decembrie 2021, 13:13
#2
Surato, Tanti Frusina, te iubesc!
Ești geloasă Frusino? De ce te legi de îmbrăcămintea mea si a acelor doamne?! Era cam frig și ne-am îmbrăcat și noi mai gros, deeee... Și nouă ne-ar fi plăcut vizita binefăcătorului nostru și alțării, prin iulie. Să ne arătăm decolteurile, balcoanele din dotare, și alte cele, că Slavă Domnului suntem deasupra prăpăditei ăleia, cum neîmplinită sărăcuța de ea... care l-a înșelat.
Tanti Frusina pe 21 Decembrie 2021, 09:26
#1
”Fetele” au ceea ce merita
Nu-i de mirare ca un asemenea personaj de trista si proaspata amintire,sa adune o turma de zevzeci care,impreuna nu reusesc sa stranga clase de-o scoala generala,si alaturi de care sa se mai si pozeze cu mandrie.Ce nu e clar in aceasta imagine?Asta este electoratul lui Livache,stors de creieri,golit la buzunare si imbracat ca la rascoala din 1907,in anul 2021.Asta e viitorul pe care ni-l przinta un distrugator de tara si destine.Cu ajutorul lui Dumnezeu,dar si a eforturilor de pana acum ale lui Dragnea,la alegerile din 2024 sa nu mai vedem la urne astfel de votanti,ar fi pacat fata de copiii si nepotii tuturor celor plecati de pe aceste meleaguri.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.