Drept la replica: Interviu cu mine insumi, cu: mine, Ancuta si inca 2 lingai pupincuristi ( ce bineee a fost cind deschideau gura !)

21 Decembrie 2021, 05:09 | 1606 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea

Subsemnatul, Livian Nicu Cracanel, vreau sa fac urmatoarele precizari dvs. si la toti, care m-a vazut aseara la Irealitatea Tivi:
1.Sint si sarac si cinstit si cu sula in coaste ( de la Codrin)!;
2.Padurea de la Plopii-Slavitesti nu e a mea, ci a urmasilor mei si a urmasilor urmasilor mei, ca nu eram prost sa o iau pe numele meu, vorba lui Fane Babanu’;
3.Beau suc la 10 lei litra, doar daca e dintr-o tara exotica: Brazilia si doar daca port Bermude!;
4.Sprijin si tomata si mai ales castraverdele tinar, telina si morcovul, la sfatul ,,bucatarasului meu drag Codrin,,;
5. Nu ma deranjeaza prostia, atita timp cit e multa si voteaza cu mine!;
6. Partidul neu APP nu e AUR, e PCR curat!;
7.Am fost detinut politic, fapt pentru care, cer scutirea de la taxe si impozite la Primarul Dragusin, pentru casuta mea neterminata, in care locuim: eu, Codrin, fosta sotie, Stefanut cu actuala sotie, fii-mea si artistul lyric sovietic de cintece patriotice si ostasesti Igor Mataev ( de 2 ani expluzati din SUA)!
8.Cele mai bune portocale sint alea dupa gratitii ; la fel si cele mai bune chiftele! Multumesc Cristina Alcea!;:
9.Sint pentru sa se exploateze gazele naturale si nu cele artificiale!
10.Eliberati-l pe Ioan Nicolae, ca pe balena Willy si nationalizati-i combinatele, ca sa isi mai scoata din paguba!
Aceasta este declaratia pe mea, pe care o dau si o sustin si o si semnez!

PS. Rog conducerea postului, sa il scoata pe copiatorul Chiron Chitrea de pe sticla, care isi spune anal-ist politic si care si-a lasat mustata! Asta nu pot fi, decit eu!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Stefanel pe 22 Decembrie 2021, 07:21
#6
Dragnea
Ba, dragnea de ce nu te angajezi sa ne arăți cum se fac milioane de euro prin munca cinstita? E mai bine parlamentar? Asta PULA!
Lenuta luibaracu pe 21 Decembrie 2021, 21:54
#5
Pădure Draga pădure
Gardul de la Țarcul zorile zis și pădurea de la plopi slavitesti a Fost făcut de Daniel barac cu banii de la ferma salcia și alimente de la ferma salcia .actuala directoare economică escroacă trădătoare Ilie Elena s-a opus sa plătească dar fostul director al cărui nume nu-l știm a făcut tot posibilul și a plătit .și Dragnea nu știe a cui este pdurea
pe 21 Decembrie 2021, 13:40
#4
Și a dictat Dumnezeu (lui Moise) :săăă...
(ca anexă la porunca "Să nu furi").

——Să nu anexezi Austria în 1938, Crimeea în 2014... și mai cu seamă Belinna, că o beliți toți trei.

Numele primilor doi le știu toți școlarii... dar la ultimul, anul fapte și numele cotropitorului... îmi scapă, am un lapsus. Mă ajută cineva?
Sătui de gogorițele și gargara unui mare hoț pe 21 Decembrie 2021, 09:00
#3
INFRACTOR PÂNĂ LA MOARTE
Am avut răbdarea să urmăresc o emisiune de toată jena,în care niște așaziși jurnaliști,unii chiar de investigații,făceau reclamă și promovau un viitor partiduleț,ce prin sprijinul și participarea unui mare infractor,împreună cu un smucit politic,ejectat de prin PRM,testează încă gradul de prostie din România,făcând pe naționaliștii.După ce acest escroc a furat cât a putut și de oriunde a putut,a mințit și a înșelat speranțele tuturor cetățenilor din întreaga țară,mai are tupeul și forța să apară ca un viitor salvator de țară și neam.Vine pregătit cu lozincile și poveștile dinainte scrise pe planșetă(premieră în istoria televiziunilor),spunându-ne cu năduf că nu e primit în nicio televiziune.Păi,ce să spună după ce a furat,e putred de bogat și proaspăt eliberat din pușcărie.Și uite-așa,cu banii la el,cu tupeul în gură și fraierii lângă el,ne mai dă o lecție de cum trebuie prostit un popor adormit de-atâta sărăcie și minciună.Hai să nu ne mai iubim călăii,precum o fac acei jurnaliști!
Un cizmar cu o sulă tradițională pe 21 Decembrie 2021, 07:18
#2
Lu' Anal-ist politic,talentat dar mare-hoț
Ai furat 3 puncte din "Declarația testament politic" pe care a dat-o,

a susținut-o și a semnat-o Livian Nae Crăcănel al tău. Revino și fă-le publice ; nu te opri la 10 ca la Sfintele Porunci ale lui Moise (căci acolo Dumnezeu i-a dat 13). La cererea cititorilor le voi reda eu pe cele trei, ;în legătură cu bomba atomică, evoluția omului în cosmos și mișcarea lgbt. Moise nu a vrut să panicheze omul primitiv atunci.

Iată că panica vine de la ApP care nu e AUR, ci bolșevism c*rat... după spusele autorului (cu rezultat negativ la etilo-test) al aceste știri.
Turnean pe 21 Decembrie 2021, 06:13
#1
ma mir
Mama mama ce scriere inteligenta, cu tilc mare, profunda...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.