De ce platesc teleormanenii taxa pe gunoiul cosmic? Sau unde se duce gunoiul de la tomberon?

08 Decembrie 2021, 21:53 | 2128 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gunoi cosmic


O intrebare pertinenta avind in vedere muntii de gunoaie intilniti la tot pasul: pe cimpuri, la marginea padurilor sau pe malurile riurilor din judet! Ba chiar un fermier mai hitru din fire spunea: ,,azi infiintez o cultura de pet-uri, dar nu e nevoie, caci mi-a infiintat-o primaria si firma de salubritate azi-noapte,,!

Daca ai face greseala sa intrebi la vreo primarie sau la Polaris cum apar din senin ,,depozitele ilegale, de deseuri,, , ai constata ca ei isi fac cu prisosinta datoria si ca vinovati sint ,,cetatenii,,!
Putina curiozitate nu strica si iata ce am aflat: in depozitul ecologic de la Mavrodin se duc deseurile menajere din tot judetul, inca din anul 2013!
La sfirsitul anului 2020, celula de depozitare a gunoiului era plina in proportie de 94%. Clic aici
La sfirsitul anului 2019, celula de depozitare a gunoiului era plina in proportie de 93,5%.( ciudat!). Clic aici
La sfirsitul anului 2018, celula de depozitare a gunoiului era plina in proportie de 92 %.( foarte ciudat!). Clic aici
La sfirsitul anului 2017, celula de depozitare a gunoiului era plina in proportie de 90 %.( si mai ciudat!). Clic aici
Despre anii: 2013, 2014, 2015 si 2016 nu sint date, dar putem calcula ca medie pe cei 4 ani, crestere medie de 22,5% a gradului de umplere a celulei, in timp ce pentru 2017, 2018, 2019 si 2020, gradul de umplere a celulei creste cu 1-2% / pe an!!!! Clic aici

O explicatie logica nu poate exista, drept urmare ne-am adus aminte de unu’ Dinca ( nu Gogosaru’ de la Revolutie!), ci Daniel-director al firmei SC AlexSal Prest SA care declara ca: ,, gunoiul ajunge in Cosmos,,! Gunoiul alexăndrean ajunge în … Cosmos. Citeste mai mult: https://adevarul.ro/locale/Alexandria/gunoiul-alexandrean-ajunge--cosmos-1_50ae63b07c42d5a6639c4862/index.html

Faptul ca tariful de salubritate perceput de Polaris are valoarea de 9,95 lei pe luna ( si nu pe pamint!), ne intareste convingerea ca : gunoiul nostru pluteste in univers si intrucit atractia gravitationala a lunii este de 16,6% din cea a pamintului ni se pare si logic reducerea tarifului cu 83,4%!!!.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Fără nume pe 04 Iulie 2023, 20:12
#3
Pentru Polariss
Sa le fie rușine mi au făcut contract obligatoriu de vreo5. 6 ani am scos gunoiu la poarta tot de vreo 3 ori nu la luat și asa plătesc gunoi de vreo 5.6 ani am făcut sesizare la persoana care vine și încasează bani pri com. nici o măsură acum mai nou nu mai suna la poarta le arunca pe str nici maca nu pune în cutia postala Rușine Polaris Uuuuuuuu
Un sfat înțelept ! pe 09 Decembrie 2021, 19:50
#2
Faceți reclamație la OPC !
Eu le-am făcut reclamație firmei Polaris la OPC, am dus fotografii și am cerut Rezilierea Contractului + Amenda Maximă



Firma Polaris a fost adusă în Teleorman de către pușcăriașul mustăcios Dragnea de la un alt pușcăriaș, Radu Mazăre !
Mami și uncii pe 08 Decembrie 2021, 22:05
#1
Tyurfh
Irinuca marcatoare

Irinica vibratoare

Irinuca i-a foc

Irinuca cu noroc

Irinuca l-a prostit cu foc

Și i-a pus pasarica in cap

Lui Dragnea fără noroc

Și l-a prostit de tot

Și a ajuns la arest (si cu ajutorul apropiaților in frunte cu fiul sau si teldrumul celebru si Ilie dragne ),care i-au dat bomboane dela giuvarasti si i sa înnegrit dinții.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.