Aloooo miliția, politia sau ce-o ti fi voi. Rutieristii primesc spaga drept cadou de sarbatori

7 Decembrie 2021, 07:17 | 3.727 | 7
Car Universal
Politia.

Comentariu - 4 tiruri cu BXL, 05, 06, 11, 16, circula cu o singura asigurare si talon. Verificat serie sașiu. E penal. Si fapta si proprietarul. Strambu.

Ce stim si noi - la Feribot Turnu Magurele este montata o camera video pentru verificarea taxei de drum. Multi transportatori, care duc cereale in port, isi acopera numarul de inmatriculare cand trec pe langa camera video.

In tara asta doar prostii respecta regulile, iar smecherii gasesc mereu o cale sa ocoleasca legea.

Citeste si: Coruptia a distrus drumurile. Cat e spaga?! Autoritatile (ISCTR, Politie) protejeaza MAFIA.

7 comentarii Comentează

 • #7
  Ud pe 21 Decembrie 2021, 12:07
  Ginerele vicelui
  Cautati legatura dintre ginere si directorul spitalului plan politic citi bani ia dat spitalul pe manevra cu termopanele unde traim toata politia e la ginerica la chefuri barbut si alte magarii
 • #6
  Un turnean pe 8 Decembrie 2021, 23:06
  Curios
  Ce se mai aude de Dinu Gica mai este în faliment sărăcia? Norusa Iuliana cu cine și o mai trage zdrențe?nici moartea nepoților nu ia potolit de prostia care zace în ei
 • #5
  au treaba baietii pe 8 Decembrie 2021, 02:23
  mananca porc
  le fac si altii ca fratii,cu un porc de 15 mil,10 gratare,ba la ei la ferma,ba la pitrocu ba la vladutu in banciu si se fac si ei ca nu vad si nu aud.dimineata la viitorul kaufland e haos,tirurile parcheaza pe unde vor
 • #4
  Cornel Cazan. pe 7 Decembrie 2021, 16:34
  O aproximatie destul de.....precisa.
  IN TURNU MAGURELE CAM 55-60% DINTRE AUTOVEHICULELE AFLATE IN CIRCULATIE NU AU POLITA RCA SI ITP, SAU LE AU FALSE. POLITIA STIE DAR N-O INTERESEAZA, SAU INCHIDE OCHII. DE CAND A CRESCUT NEJUSTIFICAT DE MULT MARIMEA ACESTORA, TOT MAI MULTI SOFERI NU LE MAI REINOIESC. NU MAI VORBESC DE ROVINETA PENTRU CEI CARE AU DOMICILIUL IN LOCALITATI DIN AFARA MUNICIPIULULUI SI SE INVARTESC ZILNIC PRIN ORAS.
 • #3
  Dinu gica pe 7 Decembrie 2021, 08:37
  .
  Dl comandant și dl adjunct, va picat bitanul, acum ce faceți ? Vai mama voastră.
 • #2
  Mafia pe 7 Decembrie 2021, 07:47
  Dr
  Ia zi ma tu ala de la circulație cand ai prins în Turnu camionul cisterna a lui NUTRELO cu nr de Lița ce ai făcut? Nimic prostule!
 • #1
  Dragnea pe 7 Decembrie 2021, 07:44
  Interlopul
  FIRMA LUI DRAGNEA,NUTRELO NU ARE ASIGURARE LA NICI UN CAMION.TOATA POLITIA STIE.COMANDANTUL CE FACE INCHIDE OCHII?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.