Dedicatie muzicala. Maine e ziua lui Danut Cuclea - La multi ani, sanatate si virtute, să ai bani, să ai ce ...

03 Decembrie 2021, 20:42 | 2616 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Danut

Cititor - "Ba, mâine e ziua lu domnul primar al nostru și vouă va arde de bere și stadioane !La multi ani, sanatate si virtute, să ai bani, să ai ce ..."

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Baban pe 10 Decembrie 2021, 15:58
#12
Cracea
Vad ca unii nu sunteti in stare sa va buc*rați nici de victorie ! E adevărat ca dl. Cracea a candidat de 3 ori și a pierdut, o data împotriva lui Mohanu si de doua ori impotriva lui Cuclea, ultima data glonțul a fost la 250 de voturi de scarlatina voastra, voturipe care le-ati pupat de 10 ori ca nici voi nu mai credeați ca mai câștigați. Il cunosc bine pe domnul Cracea și se pare ca îl cunoașteți și voi de tot îl amintiți. Este un om foarte tenace și ambițios! Cine știe ce se va întâmpla în 2024!???
Mutu pe 10 Decembrie 2021, 15:47
#11
Lui gogoși 1, 2 și 3
Dacă tot îți place sa-l musti de popou pe Cracea ai putea sa fi mai bun, macar acum de sărbători, și sa-l și pupi....tot acolo!
NARCISA GH. pe 08 Decembrie 2021, 07:32
#10
Revin.
Intr-o adeverinta de la CNSAS scrie 12.04.1970 si eu am crezut ca este ziua-luna-anul, dar inseamna LUNA-ZIUA-ANUL. ASA CA ZIC SI EU:" LA MULTI ANI Dle CUCLEA SI MULTA SANATATE!"
NARCISA GH. pe 07 Decembrie 2021, 16:38
#9
Care zi ?
Eu stiam ca este nascut in aprilie.
iote pe 06 Decembrie 2021, 08:28
#8
lui gogoi
nu stiui daca solutia cu pirnaia e cea mai buna ...nu mai bine indemnat alctualul sa faca ce trebuie pentru comunitate nu pentru el personal?...asa...cine stie ce rechin ajunge la butoane si tot la fel va face ...e doar o parere ...nu vreau sa supar pe nimeni . POate sa fie ti**n ..e tot roman...cine stie peste ani daca o ajunge sus vreun chinez ca e plin de ei ...ehe ...ia ginditi....aia stiu sa munceasca...pe cind noi romanasii fugim de munca ca dracu de tamaie .
Gogoi prezent la vot pe 04 Decembrie 2021, 19:41
#7
Lu iote #3, fie el ți gan sau romb
Ai zis ca îl votam pană moare el... sau pâna nu mai vrea el functie....

dar daca il Saltă șil duce unde-a fost jupanul ?????

Sa-iurăm un friguros si vara un călduros... La mulți ani acolo!
Tot Gogoi nru. 2 /pt. Rău de la #2 pe 04 Decembrie 2021, 19:30
#6
Hai sa mai dormim putin
Ca nici imnu nu zice sa ne trezim. Nu zice să ne deșteptam??? Pai noi co-etnici vostri neam deșteptat, am fost mai deștepți ca voi si înainte de Ceaușescu moarte și Iliescu. Munca a fost si fie cu voi saracilor... ca sa i plătiti impozitele taxe..... ca sa votam si noi mai veseli pe Domnul Primar ca e bun
Gogoi nr 2,tot asistat-social pe 04 Decembrie 2021, 19:15
#5
Pentru etnia mea si redacie
intaresc urarea pentru binefăcatorul nostru primar. dar si pentru Crățea niciodata-primar. nici poate in vise nici ân visurili lui
Mirela pe 04 Decembrie 2021, 17:48
#4
Aveti ceea ce meritati
Mult prea mult il pomeniti pe acest om de nimic.Si o publicitate negativa îi face reclama acestui pacalici.Sunt destui ingramaditi si adormiti care sa se uite in gura lui si sa-i dea votul.Gasiti-i nereguli in activitate si faceti-i plangeri penale,altfel scrieti degeaba,s-au obisnuit,sunt tabaciti de critici si-i doare undeva de voi si de tot ce e in jurul lor.Ei nu-si doresc decat bani si influenta,asa au invatat de la seful lor suprem,condamnat penal.
iote pe 04 Decembrie 2021, 09:40
#3
pentru Cuclea
La mulți ani primare ...fi om si gindeste si la cei ce te voteaza si ti au acordat increderea lor ...fie roman fie ti**n ...e om ...ai grija de ei si te votam pina mori sau nu mai vrei tu functia .



Unul care nu v-a crezut NICIODATĂ! pe 04 Decembrie 2021, 08:59
#2
Hai să ne trezim odată!
De obicei,la astfel de ocazii se urează cele bune și ani mulți.Numai că la acest personaj,ca de fapt la majoritatea celor ca el,și celor de dinaintea lui,noi spunem să aibă parte și să se buc*re ca majoritatea cetățenilor de care își bate joc zilnic și pe care îi sfidează,îi umilește și îi fură de atâția ani,nefăcând nimic bun pentru comunitatea pe care o păstorește,total nemeritat.Dacă băiețașul ăsta nu intra în politica de rahat a acestei zone,sau nu era adus,ca și cei de dinaintea lui(sic),și azi bătea pe la ușile AJOFM Teleorman.Nu-i așa,tovarășe Mohanu și Dragnea?!Ați construit și întreținut cea mai odioasă conducere locală din toate timpurile.Și puțină răbdare,că încă nu ați plătit factura pentru faptele voastre de haiducie.Dunezeu să vă dea după fapte,nemernicilor!
Gogoi pe 04 Decembrie 2021, 08:10
#1
Pentru redactie
La mulți ani domnului primar și multe realizări. Iar lui cracea, La multi ani de așteptare. Nu va fi niciodată primar. Poate doar în vise.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.