Umilintele publice ale lui Victor Dragusin! Top 10, dar pot sa fie mai multe!

29 Noiembrie 2021, 05:53 | 2851 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Victor Dragusin

1.Prima este aceea in care a fost acuzat ca a luat spaga niste telefoane mobile si niste parfumuri, de la un  ,,investitor cablat,, si a ajuns la DNA! Aiurea, de fapt fiecare institutie publica are cite un ,,furnizor,, de astfel de produse, incepind de la costume, pijamale, cosmetice, electronice, sosete, fete de perne etc. Asa ca: decit sa fie considerat ,,chitros ca Hagi Tudose,, ca cumpara de la personae dubioase produse contrafacute, mai bine sa umble cu eticheta de ,,co-rupt,,! Si oricum,, toata lumea buna primea invitatie la Balul Kovesi si el nu?
2.A doua, cind a ajuns sa ii tina umbrela din motive de ploaie, la o zi de sarbatoare nationala fostului gardian public Florinel Dumitrescu, ajuns prefect! Culmea ca i-a aranjat si postul actual de Sef al Politiei Locale si Comunitare din Alexandria!
3.A treia, cind Fane Tabacitu a venit cu sufertasu’ la sefu’ la birou( se ingrijase ca nu vine sefu la masa!), asta fiind in,, sedinta,, cu niste personalitati, venite de la Bucuresti! Si aduse Fane si ciorbita de perisoare si tigaie mai ( ne)picanta si clatite brasovene, facute de tanti Nela!
4.A patra, e din studentie cind s-a visat Nae Lazarescu, fiind membru al echipei de teatru Podul al casei de cultura a studentilor! Era talentat ca o cizma roasa de un ciine ud si juca doar roluri de servitori, chelneri, in general plebe! Asa ca a fost retrogradat la serviciul autogospodarire a complexului studentesc, in calitate de vice-spalator de vase!
5.A cincea, cind nu a stiut sa zica: dieci per cento reprezentantilor Pirelli si a aratat 10 degete! Aia au crezut ca e mut! De fapt invatase italiana cu profesoara de chineza a fotbalistului Danciulescu!
6.A sasea, cind s-a maritat fii-sa la crisma, la Rosu si Domn Presedinte Dragnea nu a venit, desi era asteptat cu surle si trimbite, dar nu a trimis nici plicu’ de rigoare! Si cum a tremurat socru-mic, ca Livache era si sefu lui fii-sa la Ministerul Dezvoltarii , iar el asfaltase toata padurea cu bani de la acelasi minister!
7.A saptea, cind i-a donat lui sora-sa suma de 80.000 lei in anul 2017, aceasta fiind angajata la o banca!!! Rusinea de pe lume, te-ai fi asteptat sa fie invers!
8.Cind a semnat si a postat pe retelele de socializare autorizatia de construire a unui magazin LIDL in Alexandria si astia il construiesc in comuna Nanov, de linga Alexandria!!! Teapa!
9.Cind n-a ,,observat,, faptul ca impozitele si taxele de la firma de Rulmenti din Alexandria se duc la Turnu-Măgurele! Cica confuzie, ca adresa firmei e pe strada Turnu-Măgurele, municipiul Alexandria! Penibil om, jalnica explicatie!
10.Cind fostul prefect Nitulescu l-a numit intr-un interviu televizat ,,neica nimeni cu buletin si zero barat,, si ,,unu’ care plimba o mapa goala la fabrica de panouri electrice,, !

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Stefanel pe 01 Decembrie 2021, 10:01
#2
Lita
Nici cu dragnea nu mi e rușine. Cat kkt mănâncă pe la TV. Nu vede unde e TR cu 30 de ani de PSD?
Buica și Daniel pe 30 Noiembrie 2021, 21:29
#1
Vecini de la Giurgiu
Suntem vecini lui nutrlelo care aparține lui Ștefan Dragnea și am înțeles ca va tăia din drepturile angajaților,la fel cum a tăiat cota de carne a muncitorilor de la ferma salcia,acest copil a fost educat in spiritul social democrației socil democrate mostenite de la giuvarasti și a PSD-ulii condus de Liviu Dragnea .este de înțeles gesturile aceștui fiu al lui Dragnea,mai ales ca soția sa este fica de preot .Nici comuniști înainte de 1989 nu au făcut ce a făcut fiul lui Dragnea Liviu.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.