Cucu si Cuc(lea)-Pasarea si bipedu’, care se striga singure, pe nume!

27 Noiembrie 2021, 13:00 | 3300 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Cucu si pupaza

Probabil stiti gluma timpita cu primarul nostru, care umbla cu slitul desfacut si caruia o angajata i-a zis in secretariat: "Domn primar vi se vede cucul!" , iar acesta a replicat : ,,Chiar nu stiam de unde ma trage curentu’, ca imi curge nasul de vreo 2 zile,,!
Povestea cu cucul vine din copilarie, cind nefiind primar ci un copil timid si aflat in vizita la o matusa, orologiul ( adica un ceas cu cuc!) a dat ora exacta! Ala mic a si reactionat:,, Mama, pipi, gardu’!,,. Prima fraza celebra rostita de el, care isi va dovedi utilitatea si peste ani , la momentele de betie!
Crescind, a citit si povestile lui Creanga, conform programei scolare pentru soimii patriei si pionieri! Initial a ramas confuz, caci pupaza si cucul armenesc, pareau diferite, asa ca a tras cea mai inteleapta concluzie: Creanga a scris despre ciocanitoarea Woddy!
In armata sergentul i-a spus:,,Cucul trebuie sa straluceasca,,!( adica stema de la boneta!). A zimbit stingher si a zis ca o sa se spele mai bine, la baia viitoare!
Bintuit de aceste amintiri, in timp ce asculta cintecul popular,, Cucul si pupaza,, pe terasa de la Turris Hotel, a luat o decizie: cucul trebuie sa dispara, nefiind o specie pe cale de disparitie, chit ca o sa taie toti copacii din parcul central, ca sa nu il mai ,,cucuie,, nimeni la cap!
Culmea este faptul ca: omul a facut surcele Gradina Publica, doar o scapa, astfel de aceste durereroase amintiri, iar ceea ce nu stia este faptul ca: un cuc poate fi usor confundat cu un porumbel!
Morala: am confundat primarul cu un om gospodar, cum a confundat si el cucul cu un porumbel! Seamana, dar nu rasare!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
LO. pe 02 Decembrie 2021, 16:05
#8
Stimate #6=#7.
Daca vrei sa se creada ca sunteti persoane diferite fa o pauza de cateva ore intre comentarii, nu le tranti unul dupa altul la interval de 8 minute! Acum sa-ti zic ceva:-Care P.N.L. exista asa ceva in Turnu Magurele?! Dar P.N.L.isti exista, ca penelisti este destui?;-Cine sunt flamanzii din Turnu Magurele? Spune macar trei insi, cu toate datele de identificare, voi interveni eu la presedintele tarii sa le dea pensii speciale.

Nota: Mai, dragi tovarosi si nas Floreo, daca nu aveti ceva serios de scris, stati cuminti in banca voastra, nu mai bateti campii!
da pe 01 Decembrie 2021, 13:14
#7
pai
La nivel politic in Turnu Magurele nu se mai aplica celebra strategie „Dezbină şi stăpâneşte“,la nivel de partid au constatat ca sunt ceva risc*ri cu aceasta strategie, asa ca au adoptat o strategie fara cusur „ „Infometeaza si obtii tot ce iti doresti!“ Cam asa se traduc acele alegeri „ libere “.





liviu pe 01 Decembrie 2021, 13:05
#6
olteanu
nu a zis nimeni ca pnl e mai bun decat psd, iar acele alegeri libere si transparente de care pomenesti exista exclusiv in delirul tau de postac, priveste dracu obiectiv catre Tr Magurele si vezi ce realizari au facut cei de la psd in atatia ani, nu vorbi de cuclea ca nu el strica, gasca de paraziti, puscariasi chiar,din jurul lui au batjocorit orasul. P.S. ... si inca fac asta!
LIVIU OLTEANU. pe 30 Noiembrie 2021, 12:11
#5
Parere de om realist si echidistant(cel putin ca intentie)
Cei care se afla in redactia acestui site(ma tem ca nu exista asa ceva),in loc sa se documenteze si sa analizeze situatia din oras(slava Domnului, sunt atatea aspecte negative ca-ti este groaza sa te gandesti la ele!) scriu numai bazaconii si imbecilitati. Mereu se iau de Cuclea si de altii fara sa arate ceva concret si fara sa tina cont de faptul ca Danut Cuclea A AJUNS PRIMAR IN URMA UNOR ALEGERI LIBERE, TRANSPARENTE SI CA ACEI CE I-AU FOST ADVERSARI NU AU FOST CAPABILI SA PREZINTE UN PROGRAM ADMINISTRATIV ECONOMIC SI SOCIAL CREDIBIL. A FOST ACEEASI SITUATIE CA LA NIVEL NATIONAL UNDE PRESEDINTELE IOHANNIS SI PARTIDELE LUI (PNL SI USR) N-AU AVUT ALT OBIECTIV DECAT DISTRUGEREA PSD, RUMEGAND ACELASI CACAT CU STATUL DE DREPT SI REFORMAREA JUSTITIEI. REZULTATUL: POPORUL A DECIS CE-A CREZUT CA ESTE MAI BINE. INTR-O ZI-DACA VOI SOCOTI NECESAR SI VOI AVEA CHEF, AM SA PREZINT O LISTA CU PROBLEME IMPORTANTE CARE NECESITA REZOLVARE, EXPRIMANDU-MI SI INDOIALA CA SE VOR REZOLVA CURAND.
CITITORUL. pe 28 Noiembrie 2021, 14:35
#4
Autorului.
Turnene, Turnene, ai imbatranit precum ai fost-prost si betivan. Mai bine scrie romane politiste inspirate din propria experienta.
cc pe 27 Noiembrie 2021, 19:39
#3
Primarelul nostru
Sunteti prea suptili ca sa inteleaga si piticul ceva.El stie ca trebuie sa bei pina nu se mai deschide slitul.Sef este si cind doarme in sant.Ce treaba are el cu parcul ? Bine ca au mai ramas in picioare salcimii si tuia Incompenenta la nivel de prostie maxima.Poate asa a inteles de la sfatuitorii lui de taina.El cu fraierii face campanie electorala,cu pretenii merge la butura si la tenis,de primii ii este rusine sa se afiseze cu ei.Poate in decembrie !?
Alt cuc pe 27 Noiembrie 2021, 16:11
#2
.
Mama ce articol mișto...,m-a dat pe spate...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.