Video Rosiorii de Vede - comerciantii din Piata au strigat "Mafia" si "Jos Primarul"

26 Noiembrie 2021, 16:23 | 2361 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Rosiorii de Vede

Scandal la Primăria Roșiorii de Vede! Comercianții din piață au strigat „jos primarul Cîrciumaru”!

Mai mulți comercianți care plătesc locuri în piața centrală din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au protestat astăzi în fața Primăriei Roșiorii de Vede.

Oamenii sunt nemulțumiți de conducerea instituției care, spun ei, tolerează alți comercianți care vând din mașini, pe trotuar și pe carosabil, iar ei, care plătesc o redevențe considerabilă, sunt prejudiciați de prezența ambulanților care blochează străzile.

„Nimeni nu ia nici o măsură, deși am făcut mai multe sesizări la primărie. Nici măcar nu ne-a răspuns”, se plâng piețarii care nu știu ce să mai facă.
Totodată, cei nemulțumiți susțin că Primăria Roșiorii de Vede protejează „mafia locală” și sfidează legea.

Primarul municipiului Roșiorii de Vede, Valerică Cîrciumaru, nu a dorit să vorbească cu protestatarii, pe motiv că „ăla nu e miting serios”.

Contactat telefonic, edilul susține că ceea ce reclamă oamenii nu este adevărat, iar vânzătorii ambulanți care fac comerț pe stradă sunt tolerați pentru că este pandemie și nu ii poate plasa în interiorul pietei, pentru că nu s-ar mai respecta restricțiile.

sursa: impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ăia care vând in piata pe 29 Noiembrie 2021, 05:21
#6
Oricum nu sunt producatori
Care ma au protestat? Bisnitarii cu legumele lor turcesti? Aia cu fructe de exemplu de la intrarea dinspre pescarie nu au niciun produs romanesc... te apuca râsu... in piata din rosiori, producatorii nu sunt in piață... se vad de la o posta produsele romanesti si alea din afara...
MAI MULȚI PENSIONARI pe 28 Noiembrie 2021, 09:13
#5
MAI MULTE PRODUSE S.H. DECÂT PRODUSE AGRICOLE
ÎNTRADEVĂR,O PIAȚĂ INFECTĂ,NEORGANIZATĂ ȘI CU DIN CE ÎN CE MAI PUȚINI PRODUCĂTORI.ÎN SPATELE HALEI PIEȚEI,ÎN LOCUL PARCĂRILOR CELOR CE VIN SĂ-ȘI PARCHEZE MAȘINILE,MULȚI ÎN VÂRSTĂ,ESTE OCUPAT ACUM DE MAȘINILE CELOR CE VIN CU MARFĂ ȘI STAU SĂ O VÂNDĂ DIN PROPRIILE MAȘINI.CEI BĂTRÂNI ÎȘI CARĂ SACOȘELE ȘI CĂRUCIOARELE GRELE PRIN AGLOMERAȚIA CREATĂ,ȘI SE ÎNTINDE PE MAI MULTE STRĂZI,VI SE PARE NORMAL?PROASTA ORGANIZARE PORNEȘTE DE LA LIPSA TOTALĂ DE VIZIUNE ÎN GOSPODĂRIREA UNEI PIEȚE AȘEZATE ÎNGESUIT ÎNTR-UN LOC MIC ȘI GREU ACCESIBIL,PRINTRE BLOCURI,CASE,TARABE ȘI ZONE DE GUNOAIE.ATÂTA POT AUTORITĂȚILE PE CARE LE-AȚI ALES,RUȘINE ȘI SĂ AIBĂ PARTE DE ATÂTA APRECIERE CÂT ARE ȘI FELUL ÎN CARE PIAȚA ÎȘI DESFĂȘOARĂ ACTIVITATEA.
Gigi pe 27 Noiembrie 2021, 22:31
#4
Piața
Primar,mare p***dar,mare escroc,plimbăreț alături de sluga lui. Dragnea Gidea care v-a trăda PSD-ul
S,,,,???? pe 27 Noiembrie 2021, 22:23
#3
Dr. :(()&&&&
Escrocul producătorilor romani

Adrian Năstăsse



Victor ponta prietenul kgb

Liviu Dragnea Super prieten kgb alături de vilcov și Irina tanase care au încercat sa dezinformeze FBI și in final au trădat siaufost detestații de Viorica dancila -he/he
Nicoleta P pe 27 Noiembrie 2021, 13:52
#2
Nu e corect
Producatorii nu au loc de cei care cumpara.din alte parti.si revand pe piata
Pitiș pe 26 Noiembrie 2021, 19:42
#1
Bătaia de joaca autorităților locale
La noi, in piața din Turnu Magurele, in cele mai unde loc*ri isi desfac marfa niște cioroi care nici nu au auzit de sapa sau teren agricol. Ai auzit, Cucleo, Cazangiule, OPC-ule.!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.