"Putin cel mic", Adrian Gadea, la sfatul lui Dragnea, s-a gindit sa isi mai rezerve inca un sejur la Hotel Rahova!

26 Noiembrie 2021, 11:05 | 2.011 | 1
Putin
Car Universal

Teorema de furat bani publici ,, Arsene de la Letcani,, a devenit axioma! Adica nu mai trebuie demonstrate nimic, se ia de buna!

Aflat inca in libertate ,cel alintat,, Putin cel mic,, s-a dovedit de fapt putin la minte!
In asteptarea sentintei in lotu’ Belina ( in care n-a fost invitat la pescuit, ci doar la carat sifoane si pus in paharele altora), cheliuta fara minte -Gidea s-a gindit sa isi mai rezerve inca un sejur la Hotel Rahova!
Asa ca il copiaza pe vestitul Arsene (cu al sau spital modular de la Letcani) si vrea sa ridice niste corturi in curtea SJU Alexandria in valoare de 15 milioane lei!
Oricum avem de ce sa fim mindri, la noi inventindu-se:
a) kilometrul de 800 de metri;
b) asfaltarea rapida cu turnatul bitumului direct pe pamint;
c) dezapezirea fara zapada si plimbatul utilajelor pe drumuri, cu lama ridicata;
d) introducerea apei curente la comune, fara a verifica calitatea apei potabile;
e) coeficientul de neinchidere la cantitatea de apa consumata( adica platesti cit zice contorul, dar si o cota mare calculata din burta), etc;
Sic transit gloria mundi, adica pe romaneste, ce am fost si ce-am ajuns! Sa ii copiem pe moldoveni!

1 comentariu Comentează

  • #1
    Ștefan pe 26 Noiembrie 2021, 21:18
    La ordin nou,partid nou
    Godea va trece la partidul lui Dragnea,dacă nu va face acest lucru,simonescu și pitis îl vor convinge, Ii va aduce aminte ca l-au luat de pe strada și l-au promovat la căminul de bătrînilor de la furculesti .

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.